2777
2789
عنوان

بین این دوتا پسر کدومشون

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 49 پست

چند صباحی دیگه که بی پولی کشیدی و حسرته خیلی چیزا به دلت موند میفهمی کدوم‌منطقی تره

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم تقریبا هیچکدوم شوهر ازشون در نمیاد

6 سال خیلی زمانه و ممکن هزار اتفاق و هزار جور تغییر دیدگاه و نظر پیش بیاد

مدل دومی هم طوری هست که شرایط ازدواج داره اما معلومه رو شما فکر نمی کنه

من خودم توی دوستی دنباله ازدواج بودم ،بنابراین هیچکدوم هست توی این دو تا نظرم

دومی ک اصلا .. چون معلومه برا ی مدت کوتاه اومده سراغت چون کسی باهاش اوکی نشده فعلااولی هم ردش کن بره ...

از کجا میدونی

میترسم

دیشب خواستم باهاش کات دیدم ک گریه کرد:)))

یه پسررر

واقعا.....هعی نمیدونم موتدم

مگیم خداییش نمیدونی؟ جدی میگی الان یا تاپیکت سرکاری؟ چجوری با جیب خالی و پیاده روی و اتوبوس و مترو رفتن مشکلی نداری با تایم پر قبلی مشکل داری؟ الان خونه بابات جات گرم نرمه شب میری میخوابی این پسره علافه چه دردت میخوره؟ حتی عرضه نداشت خدمتش بره توقع ازدواج و حمایت نداشته باش حتی عرضه نداره شکم خودش سیر کنه وای به حال تو

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مگیم خداییش نمیدونی؟ جدی میگی الان یا تاپیکت سرکاری؟ چجوری با جیب خالی و پیاده روی و اتوبوس و مترو ر ...

ن سرکاری نیس همه حرفام درست بود:))))

دقیقا همه اینا هست

۲۳سالشه تازه......

میترسم 

میترسم کات کنم باهاش کارماش بزنه

چون حس میکنم دوسم داره

مگیم خداییش نمیدونی؟ جدی میگی الان یا تاپیکت سرکاری؟ چجوری با جیب خالی و پیاده روی و اتوبوس و مترو ر ...

خیلی سختی میکشم:))))

مثلا دوس دارم برم کافی شاپای خشگل

کادو بگیرم

تالا ی بار ی کادو بی مناسبت نگرفتم

ی گل بدون مناسبت

ن سرکاری نیس همه حرفام درست بود:))))دقیقا همه اینا هست۲۳سالشه تازه......میترسم میترسم کات کنم باهاش ...

خخ دختره ساده دل خیلی از پسره خوشم اومد رو یه انگشت میچرخونت با دو تا قربون صدقه و خوشگلم گفتن‌همچین رامت کرده که خودتم‌نمیفهمی چه بلایی سرت اومده 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند