2777
2789
عنوان

بین این دوتا پسر کدومشون

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 49 پست
چقدر عجیب میزنی تو صورتم این چیزارو

من نمیزنم تو صورتت دارم روشنت میکنم آینده زندگی با این پسر رو میگم فردا روزی نگی خواهر بزرگتر نداشتم کسی بهم‌نگفت من بچه بودم نميدونستم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیزنم تو صورتت دارم روشنت میکنم آینده زندگی با این پسر رو میگم فردا روزی نگی خواهر بزرگتر نداشتم ...

میگی الان چیکار کنم:)

ب عنوان خاهر بزرگتر

چطوری کات کنم

دیشب میخواستم کات کنم خیلی تلاش کرد نگهم داره

خیلییییی خیلی خیلی زیاد

تازه دیشب دلیل داشتم

میگی الان چیکار کنم:)ب عنوان خاهر بزرگترچطوری کات کنمدیشب میخواستم کات کنم خیلی تلاش کرد نگهم دارهخی ...

من میگم بهش بگو دنبال یه شغل خوب باشه وگرنه تمومش میکنی از آینده بگو از توقعاتت ببین اصلا برنامه اش چیه 

بگو نمیتونم پیاده گز کنم‌ یه ماشین بگیره

بذار خرج کنه بفهمه کم‌توقع نیستی وگرنه اصلا قدر ات نمیدونه از من گفتن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند