2777
2789
عنوان

بین این دوتا پسر کدومشون

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 49 پست
خب معمولا بعد ۶ سال تغیر دیدگاه اتفاق میفته هرچند الان دوستت داشته باشه

دقیقا

حتی خودم بعد یک سال دیدگاهم تغییر کرده

انگار اون زمان کور بودم دیدم ک ماشین نداره....

خخ دختره ساده دل خیلی از پسره خوشم اومد رو یه انگشت میچرخونت با دو تا قربون صدقه و خوشگلم گفتن‌همچین ...

ساده نیستم:)

شایدم هستم ک با مترو و اتوبوس باهاش میرم

ولی خب یه سری کارای دیگ هم کرده

میترسم کات کنم دلش بشکنه 

نمیدونم

دوسش دارم

وابستشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سختی میکشم:))))مثلا دوس دارم برم کافی شاپای خشگلکادو بگیرمتالا ی بار ی کادو بی مناسبت نگرفتمی گ ...

ببنی رک بگم از الان تکلیفت بدونی فکر‌کردی زندگی فقط گل و کادوعه؟ 

نه عزیز من زندگیت کنار این پسره نشدني 

اخرشم ولت میکنه میگه لابد لياقت ات همین بوده خودت توقع ات در همین حد بوده

این رابطه اگه به ازدواج ختم بشه که انشالله نشه هرماه استرس کرایه خونه و شام و لباس و همه چیز داری چه بسا تو باید شکم این پر کنی تازه سرتم‌منت بذاره گرفتمت

فکر‌عروسی ک نامزدی و جشن و بزن بکوب و طلا و لباس عروسم از سرت بیرون کن پسره ناتوانه نداره که بخره چون بیعاره گشاده

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببنی رک بگم از الان تکلیفت بدونی فکر‌کردی زندگی فقط گل و کادوعه؟ نه عزیز من زندگیت کنار این پسره نشد ...

ینی درست نمیشه؟

کار میکنه ولی فعلا کاراموزه

یک سال دیگم باید کاراموز باشه

بعدش میزه سربازی دو سااااللللللل

وای راس میگی

این زندگی نیس ک من میخام:)))

ینی درست نمیشه؟کار میکنه ولی فعلا کاراموزهیک سال دیگم باید کاراموز باشهبعدش میزه سربازی دو ساااالللل ...

قشنگ بشین فکراتو بکن این پسره از اون تیپاست که میگه هرشب باید یا بریم‌خونه مادرت یا مادرم شکمشون پر کنیم‌برگردیم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

میشه بپرسم  با تکست چرا بهم زدی ؟

عزیزم  یه دو دوتا چارتا من ببین کدوم شرایطش  از نظر تو چه پول چه استایل بهتره دلت چی میگه دل آدم هرچی بگه همون درسته 

ولی اینکه مطمئن هستی اکس شما آدم سر به راهی هست ؟

سلیناز سادات همهی زندگیم🧿❤️