2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

441 بازدید | 70 پست

بچه ها مشاور به شما هم میگه رشته پایین بزنید؟من طبق سال های قبلی رشته بالاتر قبول میشم الان مشاور گیر داده شنوایی و پروتز و اینا هم بزن خیلی استرس گرفتم 😭😭😭

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

چن سال پشت موندی سال اول رتبت چند شد سالی ک پشت موندی چجور خوندی رتبه الانت چن شد نوع مدرست چن بدد

عزیزم من دانشجو انصرافی بودم رتبه هم ۳هزار منطقه دو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به راحتی پزشکی روزانه میاری

طبق سال های قبل آره اما الان مشاور گیر داده حتی میگه اتاق عمل هم بزن😐🤦🏻‍♀️😭😞

ده هزار دانشگاه چی قبول شدی روزانه؟ کدوم شهر

آره گلم تیپ یک بود شهرش رو اجازه بده نگم اینجا آشنا هست ولی شهرهای تاپ نبود

طبق سال های قبل آره اما الان مشاور گیر داده حتی میگه اتاق عمل هم بزن😐🤦🏻‍♀️😭😞

ببین اون به خاطر خودش میگه که اگه خدایی نکرده پزشکی شد یه چیزی بره که بگه قبولت کرده پورسانت بگیره 

خودت کارتوکن

من خودم انتخاب رشته میکنم

دیروز یکی زنگ زد بهم میگفت برو تعهدی پزشکی عالیهههههههه خانوم مثلا دلسوز ادمن💔😂

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

ببین اون به خاطر خودش میگه که اگه خدایی نکرده پزشکی شد یه چیزی بره که بگه قبولت کرده پورسانت بگیره خ ...

الان خودم لیستم رو مرتب کردم حتی کوچکترین شهر اطراف برای پزشکی رو زدم پیام داده دیشب چرا این شهر ها رو زدی خوابگاه نمیده درصورتی که پرسیدم و میدن از طرفی میگه تعهدی بهتر از آزاد هست 😐نمیدونم شهرهایی که قطب و ناحیه تو نیستن اصلا نزن کلی استرس به آدم میدن