2777
2789

۴ ماه قبل رفتم دکتر زنان

آزمایشمو ک دید گفت ذخیره آهنت کمه

ولی قرص ننوشت☹

پریود این ماه خون ریزیم  به شدت زیاد بود دیگه فکرکنم با اسن حجم از خونی ک از دست دادم همین ی ذره ذخیرمم تموم شد😂😑

حالا سوالم اینه ذخیره پایین بد نیست؟چرا قرص نتوشت خب

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بعضی دکترا بیخیال و بی مسئولیت هستن

باید بهت قرص میداد

مامان منم فریتینش هشت بود نه دکتر غدد بهش اهن داد نه دکتر گوارش 

اخر من بهش گفتم فلان قرصو بخور 

دکتره بعد شش ماه فقط ازمایشش رو براش نوشته 

ولی من تا فریتینم رو دکتر زنان دید بهم گفت چطوری قرص بخور و چه نوع اهن بخور

بعدا دکتر خون گفت تو باید امپول و سرم میزدی تا بره بالا

چقدر پایین بوده؟

برای خواهر منم پایین بود قرص آهن گفت بخوره یه مدت دوباره که آزمایش داد اوکی شده بود

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی دکترا بیخیال و بی مسئولیت هستنباید بهت قرص میدادمامان منم فریتینش هشت بود نه دکتر غدد بهش اهن د ...

اره واقعا قبول دارم

بعضی دکترا اون اول میبینن ویتامین دی کمه   بقیه رو ی نگاه سرسری میکنن و ویتامین دی مینویسن همین

ما بعد از دوماه فهمیدیم خواهرم b12 کم داشته و دکترش ازمایششو درست نخونده بود بفهمه

چقدر پایین بوده؟برای خواهر منم پایین بود قرص آهن گفت بخوره یه مدت دوباره که آزمایش داد اوکی شده بود

یادم نیست دقیقا

ولی بعدش خودم اهن گرفتم خوردم

الان ولی خودم حس میکنم بدجور کم خون شدم

اره واقعا قبول دارمبعضی دکترا اون اول میبینن ویتامین دی کمه بقیه رو ی نگاه سرسری میکنن و ویتامین د ...

دوست منم چند سال درد شدید داشت و ازمایش روماتسیم هم داده بود و مثبت بوده دکتر هیچی نمیگفته بهش 

خودمم اخیرا به خاطر یه عفونت که پزشکا جدی نگرفتن حدود 25 تا دکتر رفتم داشتم میمردم و یه عالم عکس و ام ار ای اصلا متوجه نشده بودن عفونت هست بعدم میگفتن چون تب نداری یعنی هیچیت نیست اخر خودم شانسی مترونیدازول خوردم خودمو نجات دادم فهمیدم که عفونی هست ریشه مشکل پزشکا روز به روز دارن بیسوادتر میشن قدیمی ها باز چهار تا اروپا و امریکا درس خونده بودن الان پنجاه درصدشون سهمیه ای بیسوادن 

یادم نیست دقیقاولی بعدش خودم اهن گرفتم خوردمالان ولی خودم حس میکنم بدجور کم خون شدم

ببین کم خونی با ذخیره ی آهن فرق میکنه ها...یه سلول هایی هستن که آهنو تو خودشون ذهیره میکنن تو تست ذخیره ی آهن نگاه میکنن ببین مقدار آهن چقدره....اما تو کم خونی گلبول های قرمز تعدادش کمه...

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

دوست منم چند سال درد شدید داشت و ازمایش روماتسیم هم داده بود و مثبت بوده دکتر هیچی نمیگفته بهش خودمم ...

دکتر میرید پیش قدیمی تر ها برید...

دکتر میرید پیش قدیمی تر ها برید...

منم هنوز دارم پیش قدیمی ها میرم ولی مثلا دکتر ریه ام که خیلی معروف بود و استاد بیمارستان شریعتی بود الان شش ساله که مطبم نمیاد و بازنشست شده به سختی گشتم انلاین یه دکتر خوبو نسبتا جوون پیدا کردم که مسیح دانشوری درس خونده ولی تهران نیست 

تهران رفتم پیش یه استاد معروف شریعتی به نظرم هیچی بارش نبود

خب ادم میبینه دونه دونه پزشکای خوب دارن میرسن به بازنشستگی ترس میگیرتش

فکر کن من همیشه میرفتم دندون پزشکی دکترم که یه ادم چشم و دل سیر بود میگفت هیچیت نیست پاشو برو بعد الان برم دندونپزشکی الکی ده تا ایراد میذارن روی دندون سالمم بعد دو دیقه دیگه هم یادشون میره کدوم دندونو گفتن 

مثال زیاده بخوام بگم