2777
2789
عنوان

بچه ها بیان کمکم تو بد شرایطیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 129 پست
البته یه چیزی یه کم عجیبه پدری که میگه دخترش ۱۵ یا ۱۶ سال ازدواج کنه اونوقت براش گوشی خریده اونم هوش ...

راستش بابام بهم اعتماد داره...بخدا امام رضاقسم که دارم تو خاکش زندگی میکنم تاحالاباهیچ پسری دوست نشده بودم نمیدونمچرا اینو قبول کردم.....نمدونم شاید طرزفکربابام اینه اخه داداشمم که ۱۲ .۷ سالشونه اوناهم گوشی دارن 

دل های پاڪ خطا نمے کنند،سادگے میکنند.......سادگے پاڪترین خطای دنیاست.......
به نظر منم بی خیالش شو،خواهر شوهرم یه بار ازدواج کردبایکی هم دوست بود از شوهرش که طلاق گرفت بادوست پ ...

خیلی ممنون خواهری........واسه تولد کوچولوتم تبریک میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه هدفت بجنگ با همه وجود، تسلیم اطرافیانت نشو.  یک هدفی بذار برای زندگیت، یک چیزی که با همه ...

عزیزم مرغ بابام یه پا داره......عمم دخترش همسن منه چون اون ادامه تحصیل نداده عمم همش جلو بابام میگه دختر که بره دانشگاه دنبال شوهرمیگرده یا مثلا همین پسر عموهام که میرن دانشگاه میگن دخترا اینجورین اونجورین...منم هرچی به بابام میگم با من رشتم هنرستانه فقط دخترا توشن میگه مشکلم با پسرا نیس اصلا نمخواد بری دانشگاه......چون راستش زنعموهام فکر میکنن چون قبلا نامزد داشتم الان هیشکی منو نمگیره با اینکه میبینن خاستگار دارم ولی بازم سرزنشم میکنن..شاید دلیل اینکه بابام میگه ازدواج کن همینه......حالافکر نکنین بابام خیلی بده اون فقط نمیزاره برم دانشگاه وگرنه خودش باشگاه پرورش اندام داره به منم میگه برو مربی بشو بیا تو باشگاه خودم...یا هرچی خاستم در اختیارم گزاشته مثلا میگم بسته اینترنت میخوام هیچی نمیگه ولی نمیزاره تو اینستا یا تل نمدونم دیگه فضای محازی نمزاره برم منم فقط همین جام

حتما از یه مشاور یا بزرگتر عقل بخواه با پدرت حرف بزنه ان شاء الله نظرش برمیگرده!تسلیم شرایط و محیط نشو.خودت با تلاش آینده ای که دوست داری رو میتونی بسازی حتی اگه همه بگن محاله.

ببخشید ی سوال.شما دقیقا تویه کدوم روستا زندگی میکنید که خانوادتون تویه سن 12 سالگی شوهرت دادن و الان ...

ببخشید عزیزم شما چیز دیگه ای هم مونده بود بار من کنی؟؟؟ من در شهر مشهد میشنم ولی چون تعریف نکنم از خودم قیافم خوبه متاسفانه از نزدیک یازده سالکی خاستکار داشتم که متاسفانه خانوادم دیدن چند ساله واسم خاستکار میاد گول حرف مامان بزرگمو خوردن و منو سوهر دادن بعدشم مشکل اونا نون خور اضافی نیس میشه توهین نکنی مشکل اونا اینه که زنعموهام میگن چون من نامزد داشتم دیگه شرایط خوبی واسه ازدواح ندارم درصورتی که با اون چشاشون میبینن که من خاستگار دارم ولی انکار میکنن مامان بابامم میگن شرایط خوب همیشه فراهم نمیشه....بعدشم بابام چون باشگاه پرورس اندام داره میگه برو مربی بشو بیا تو باشگاه خودم منم لج میکنم میگم میخوام رشته خودمو ادامه بدم بعدشم لطفا به مهرانم توهین نکن که نمیتونه شلوارشو بکشه بالا....خواهشا موقعی که کسی باهاتون درد دل میکنه توهین نکنید 

پدرت اصلا براش مهم نیست که طرفت کی باشه پس شوهرت بده آره؟

خیلیم واسش مهمه....... ولی میگم من خودم دوست دارم عاشق بشم بعد ازدواج کنم

نه عزیزم اینطور نیست فقط زود تصمیم نگیر خوب فکر کن مشاوره برو مشورت بگیر

خیلی ممنون که حداقل شما بهم توهین نکردی گلم .....

حتما از یه مشاور یا بزرگتر عقل بخواه با پدرت حرف بزنه ان شاء الله نظرش برمیگرده!تسلیم شرایط و محیط ن ...

نمیدونم...مهرانم میگه منو خیلی دوست داره حتی حاظر شده بیاد مشهد زندگی کنه....عزیزم واسم دعاکن

من خودم کُردم مردای کُرد خیلی ظاهر بینن و اکثرا خائن مواظب باش

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
من خودم کُردم مردای کُرد خیلی ظاهر بینن و اکثرا خائن مواظب باش

ببخشید منظرتون از خائن یعنی چی؟؟؟

ببخشید منظرتون از خائن یعنی چی؟؟؟

وقتی میگم ظاهر بینن هیزن زن خوشگل ببینن دین و ایمونشون رفته .....بخدا خیلیاشون اینجوری ان البته نسل جدید بهترن یکم فقط ...

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
وقتی میگم ظاهر بینن هیزن زن خوشگل ببینن دین و ایمونشون رفته .....بخدا خیلیاشون اینجوری ان البته نسل ...

اخه اون منو ندیده اصلا...میگه از حرف زدنت از سادگیت خوشم اومده....حتی حاظر سده بیاد مشهد زندگی کنه....منم بهش گفتم تو قیافم واست مهم نیس گفت نه اخلاق مهم تره....من یه چیز دیگه که تازه بهم گفت اینه که اهل تسننه یعنی سنی هس در صورتی که خودم شیعه ام من گفتم پس اصلا ولس کن مابدرد هم نمیخوریم که گفت من بدون اینکه بابام بفهمه شیعه میشم......والا نمدونم چیکار کنم بنظرت راست میگه؟؟؟

اخه اون منو ندیده اصلا...میگه از حرف زدنت از سادگیت خوشم اومده....حتی حاظر سده بیاد مشهد زندگی کنه.. ...

بنظرم نه ....تو ۵ روز ؟اینقدر تصمیم محکم ...ببخشید کدوم شهر کردستان؟