تو خانواده ما قرار گذاشتن با پسرا و دست یه پسرو گرفتن خیلی قبیح بود،من سنم کم بود خیلی خودمو نگه داشتم و نذاشتم کسی دست بزنه بهم حتی تا این سن دست هیچ پسری نگرفتم اما با آقایی آشنا شدم تو تاپیکام گفتم،بخاطر عشق و علاقه ای که داشتم و اصرار زیادش که عاشقا باید برای هم برهنه شن و ترسیدم از دست بره و ازم برنجه قبول کردم باهاش تنها شم و الان احساس میکنم آلوده شدم گناهکارم،آخه من دختری بودم هرگناهی کرده بودم تو این چیزا ادعای پاکی میشد و به بقیه میگفتم تاحالا دوست پسر نداشتم باور نمیکردن،الان خیلی پشیمونم و فهمیدم اون آدم لیاقتشو نداشت تسلیمش بشم ارزشهامو زیرپا بذارم براش😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو این چیزا پهلوونی بودم😄الانم خیلی تحت تاثیر نیستم خیلی دخترا خودشونو سرعشق و عاشقی میکشن انقدر ...
ببین تو که قوی هسی و پهلوون بازم یه مقداری با احساست بازی کرده و هرچند هیچ غلطی نکرده 😂 حالا ببین اگه به قول خودت از اونا ک خیلی درگیر عشق و عاشقی و صنایع وابستش هستن چی😂
اوناهم هول هستن نگاه ابجی زن دختر مشخص میکنه کدوم پسرنجیب هستن من که همیشه چهارچوبم دارم طرف اومده ع ...
منم همینطوریم ولی این دلمو برد انقدر عاشقش بودم نه نمیگفتم بهش تو هیچ موردی یادمه میگفت س.ک.س چت بلد نیستی باهام انجام نمیدی من دلم میخواد تو چرا اینجوری ای من حتی سر این خودمو سرزنش میکردم که چرا نمیتونم راضیش کنم
هفت روز، صبح قبل از نماز صبح بجای وضو، غسل کن تا زهر تنش از بدنت خارج بشه. جمعه هم برو یک زیارتگاه دو رکعت نماز حاجت برای خارج شدن آلودگی از تن و روحت بخون. مطمئن باش اثر میکنه.
اسی به خاطر خودت به خاطر خدا مواظب خودت باش خدایی نکرده نزار روزی برسه که سخت پشیمون باشی این راه اش ...
من دیگه عاشقش نیستم گفتم بیا گاهی مثل دوست معمولی حرف بزنیم چون یدفه غیب شم نامردیه و ممکنه خیلی زجر بکشه اما باور نمیکنه حسم بهش عوض شده میگه تو هنوز اونجوری دوستم داری