2777
2789
عنوان

حس میکنم نجابتم از بین رفته و آلوده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8514 بازدید | 164 پست
این پرت پلاها چیه می‌بافی دخترم اینا حربه های شیطانی هست این افکار شیطان هست که انداخته به‌فکرا یعنی ...

من بخاطر اطرفیان بی فکرم و بی کسی آسیب جسمی دیدم اونموقع چرا رحمت خدا شاملم نشد؟با روابط متعدد موافق نیستم ولی کسی که تو خیابون منو ببینه فکر نکنم اهل ازدواج باشه فامیلم ندارم مجازیم همه مزاحمن و دروغگون پس شانسی نیست،اتفاقا منم سه بار گاز باز گذاشتم ولی نمردم🤦‍♀️😄

من بخاطر اطرفیان بی فکرم و بی کسی آسیب جسمی دیدم اونموقع چرا رحمت خدا شاملم نشد؟با روابط متعدد موافق ...

عزیزم سایت آدم حوا سایت همسان گزینی تبیان سایت احیاگران سنت نبوی ثبت نام کن همه مجوز دارن قانونی گلم بعدم اگه تهران کرج هستی خانم‌ مقدم معرف مشهور هستن حتی تلویزیون دعوت شدن همه مجانی هست نماز جعفر به روش ساده بخون گلم خواستی یادت بدم به هرکی گفتم ازدواج عالی نصیبش شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سایت آدم حوا سایت همسان گزینی تبیان سایت احیاگران سنت نبوی ثبت نام کن همه مجوز دارن قانونی گلم ...

از این سایتای ازدواج خوشم نمیاد بنظرم همچین رابطه عشقانه ای از توش درنمیاد بیشتر قراردادیه انگار،نمازش چجوریه؟

از این سایتای ازدواج خوشم نمیاد بنظرم همچین رابطه عشقانه ای از توش درنمیاد بیشتر قراردادیه انگار،نما ...

عزیزم دوتا دو رکعت بخون بشه ۴ رکعت شبیه نماز صبح بعد نماز ۳۰۰ بار تسبیحات اربعه بخون سبحان الله والحمدلله ولا آله الا الله والله اکبر مداومت کن تا یکسال 

عاشقش بودم کیس خوبیم بود وضعشون خیلی خیلی خوبه منم گفتم برای دختری مثل من همچین مردی رویاست و نمیخوا ...

مردی که عاشق باشه به مرزهات واعتقاداتت احترام میزاره نمیخواد کاری کنه اگه یروز رابطتون تمومشد حس بد نسبت بهش داشته باشی

مردی که عاشق باشه به مرزهات واعتقاداتت احترام میزاره نمیخواد کاری کنه اگه یروز رابطتون تمومشد حس بد ...

اصلا از اول نباید باهاش حرف میزدم عاشق اروپا بودنش شدم یا چی نمیدونم اما الان از همه چی گذشتم فقط ولم کنه

خب بشکن

آدم خیلی مکار و حرفه اییه با ظاهر فرشته مهربون میاد میفهمی حرفای کوچیکشم دروغه باورت میشه اینکه زمانی عاشقش بودم الان حتی یکم ازش میترسم بنظرم کسیکه انقدر خوب بلده دروغ بگه ترسناکه

آدم خیلی مکار و حرفه اییه با ظاهر فرشته مهربون میاد میفهمی حرفای کوچیکشم دروغه باورت میشه اینکه زمان ...

عزیزم ولش کن قطع ارتباط کن فقط بهت اسیب میزنه

این ادم که گفتی حتی امکان داره دوباره وابستت کنه اونموقع ضربه کاری تر میزنه

عزیزم ولش کن قطع ارتباط کن فقط بهت اسیب میزنهاین ادم که گفتی حتی امکان داره دوباره وابستت کنه اونموق ...

دیشب زنگ زده میگه قرار بوده برای داداشش وافور بخره یادش رفته الان داداشش ایرانه خودش اروپا بعد کلی استرس داشت از خواهر برادراش حساب میبره خیلی درحدیکه منو نصفه شب بخاطر خواهرش تنها گذاشت گفت حساب پس میگیره ازم کجا بودم😐بعد به من گفت اگه توی شهرمون بودی میگفتم تو براش وافور بخری گفتم مگه خواهرت نیست من چیکارم؟؟😐بعد خودشو جمع کرد شماها دخترین نمیشه برین بخرین خب ،خیلی عوضیه