تو خانواده ما قرار گذاشتن با پسرا و دست یه پسرو گرفتن خیلی قبیح بود،من سنم کم بود خیلی خودمو نگه داشتم و نذاشتم کسی دست بزنه بهم حتی تا این سن دست هیچ پسری نگرفتم اما با آقایی آشنا شدم تو تاپیکام گفتم،بخاطر عشق و علاقه ای که داشتم و اصرار زیادش که عاشقا باید برای هم برهنه شن و ترسیدم از دست بره و ازم برنجه قبول کردم باهاش تنها شم و الان احساس میکنم آلوده شدم گناهکارم،آخه من دختری بودم هرگناهی کرده بودم تو این چیزا ادعای پاکی میشد و به بقیه میگفتم تاحالا دوست پسر نداشتم باور نمیکردن،الان خیلی پشیمونم و فهمیدم اون آدم لیاقتشو نداشت تسلیمش بشم ارزشهامو زیرپا بذارم براش😔
این پرت پلاها چیه میبافی دخترم اینا حربه های شیطانی هست این افکار شیطان هست که انداخته بهفکرا یعنی ...
من بخاطر اطرفیان بی فکرم و بی کسی آسیب جسمی دیدم اونموقع چرا رحمت خدا شاملم نشد؟با روابط متعدد موافق نیستم ولی کسی که تو خیابون منو ببینه فکر نکنم اهل ازدواج باشه فامیلم ندارم مجازیم همه مزاحمن و دروغگون پس شانسی نیست،اتفاقا منم سه بار گاز باز گذاشتم ولی نمردم🤦♀️😄
من بخاطر اطرفیان بی فکرم و بی کسی آسیب جسمی دیدم اونموقع چرا رحمت خدا شاملم نشد؟با روابط متعدد موافق ...
عزیزم سایت آدم حوا سایت همسان گزینی تبیان سایت احیاگران سنت نبوی ثبت نام کن همه مجوز دارن قانونی گلم بعدم اگه تهران کرج هستی خانم مقدم معرف مشهور هستن حتی تلویزیون دعوت شدن همه مجانی هست نماز جعفر به روش ساده بخون گلم خواستی یادت بدم به هرکی گفتم ازدواج عالی نصیبش شده
از این سایتای ازدواج خوشم نمیاد بنظرم همچین رابطه عشقانه ای از توش درنمیاد بیشتر قراردادیه انگار،نما ...
عزیزم دوتا دو رکعت بخون بشه ۴ رکعت شبیه نماز صبح بعد نماز ۳۰۰ بار تسبیحات اربعه بخون سبحان الله والحمدلله ولا آله الا الله والله اکبر مداومت کن تا یکسال
عزیزم ولش کن قطع ارتباط کن فقط بهت اسیب میزنهاین ادم که گفتی حتی امکان داره دوباره وابستت کنه اونموق ...
دیشب زنگ زده میگه قرار بوده برای داداشش وافور بخره یادش رفته الان داداشش ایرانه خودش اروپا بعد کلی استرس داشت از خواهر برادراش حساب میبره خیلی درحدیکه منو نصفه شب بخاطر خواهرش تنها گذاشت گفت حساب پس میگیره ازم کجا بودم😐بعد به من گفت اگه توی شهرمون بودی میگفتم تو براش وافور بخری گفتم مگه خواهرت نیست من چیکارم؟؟😐بعد خودشو جمع کرد شماها دخترین نمیشه برین بخرین خب ،خیلی عوضیه