2777
2789
عنوان

نابغه ها کی میتونه این سوالو جواب بده دارم دیوونه میشم خواب ندارم 🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 38 پست
نیس؟ وجدانا😂😂

اره خدایی😂

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب روی سقف از بیرون داری میپری داخل از درون ساده است ک

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

با قطار مسافرت کردم

به عقلم نرسیده توی واگن کانگورو بازی در بیارم

روی سقف قطارم که نمیشه رفت.مگر برم هندی پاکستانی جایی 

امتحان کنم بیام

جواب بدم

اگه نیفتم روی ریل جان به جان آفرین تسلیم نکنم

داخل واگن، «تو و اتاقت» با هم حرکت می‌کنید، اما روی سقف، «تو از اتاقت جدا» می‌شوی و هوا دشمن سرعت تو می‌شود

اینو از هوش مصنوعی پرسیدم

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

خب روی سقف از بیرون داری میپری داخل از درون ساده است ک

خیلی غیر منطقیه خوب روی شقف بپری قطار از زیرت رد شده اون طرف تر فرود میای توی واگن اگه کنار صندلی بپری همون کنار صندای فرد میای با اینکه پریدی و چند ثانیه اون بالا بودی باید قطار رد شد ولی نمیشه 

دقیقا چون خود آدم جزئی از همون قطار به حساب میاد وقتی داخل واگن باشه خوب درساتو خواندی حرکت نسبی و ...

اتفاقا من اصلا خوب نخوندم فیزیک رو و هیچ وقت جزو درسای محبوبم نبوده 

اینو از هوش مصنوعی در آوردم

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

می‌تونم بپرسم رشته تحصیلیت چی بوده ؟

کاردانی مدیریت خانواده . فنی حرفه ای. البته مال خیلی سال پیشه تقریبا پونزده سال قبل تر. روزانه خوندم . چن ترمم حقوق خوندم فراگیر . 😂همچین باسوادن نیستم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خداییش سوالش خیلی آسون بود نیاز به هوش مصنوعی نداشت😁

توجیهش علمی باید باشه آخه 

خیلی مسائل ساده ن ولی ما نمی‌تونیم دلیلشون رو توضیح بدین چون به صورت قراردادی پذیرفتمیشون و به دلیل واقعی شون فکر نکردیم

کاردانی مدیریت خانواده . فنی حرفه ای. البته مال خیلی سال پیشه تقریبا پونزده سال قبل تر. روزانه خوندم ...

کاش ادامه می‌دادی حیف شده 

حس کردم دختر باهوشی هستی

توجیهش علمی باید باشه آخه خیلی مسائل ساده ن ولی ما نمی‌تونیم دلیلشون رو توضیح بدین چون به صورت قرارد ...

ای بابا امان از علم شایدمن میخواستم شهودی پاسخ بدم نه علمی🥲

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️