2777
2789
عنوان

میخوام بچمو سقط کنم

1098 بازدید | 19 پست

سلام من ۱۷ هفته۵ روز حاملم شوهرم یساعت پیش زد تو دستم محکم دوبار بخاطر مادرش گفت من فقط اون واسم مهمه اگه نمیخوای نه خودت میخوام نه بچت من هیچ کاری با مادرش نکردم ولی اون همش دور اون میخواد بیارش خونمون

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بچه گانه😐

بهم میگه خودتو بچت برید بخاطر مادرش این بچگانست

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
بندازی بهتره تا با این وضعیت بچه بزرگ بشه آسیب روحی ببینه😐😐

منم از این میترسم

وا اون بچته ها.اسباب بازی نیست جون داره.تا دعوات شه بگی میخوام بندازمش معنی نداره.تو در قبال اون بچه تو شکمت مسئولی شوهرت الان بهش حس نداره چون حسش نمیکنه و ندیدتش ولی تو مادری.تو اونو حس میکنی.چقدر بی رحمی که بخاطر یه دعوای بچگانه حرف از سقط میزنی

وا اون بچته ها.اسباب بازی نیست جون داره.تا دعوات شه بگی میخوام بندازمش معنی نداره.تو در قبال اون بچه ...

چون فردد اون بچه اگه بیاد بد بخت میشه یه عمر حداقل اینجور بهتره ک بتونم ازش جداشم