2777
2789
عنوان

خانمای عاقل و متاهل بهترین تصمیم چیه لفطا خواهرانه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 81 پست
ببین عزیزم من خیلی از بانوان امروزی کشورم رو درک نمی‌کنم از نظر من شما فقط نباید با همسرت هماهنگ کنی ...

عجججب

کی گفته همچین جیزی رو؟

اینطوری پیش بره تا آخر عمر همینه ینی چی برا ی پیام ک صبر نکرده جواب بده اینجوری رفتار کنع طرف حالام بره عذرخواهی 

ما بانوان هم شما بانوان قدیمی رو درک نمیکنیم..‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو حضوری ببینش و صحبت کنیدبا پیام و زنگ سو تفاهم بیشتر میشه

میترسم جلوی بقیه ضایعم کنه 

تاحالا اینکارو نکرده ولی به قدری این سه روز عصبی شده 

وکه میترسم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

الان من باید چیکار کنم 😭😭 نمیدونم تصمیم درست چیه برم سمتش یا همینجوری دوری کنم به نظرم دوری کردن د ...

خب باهاش حرف بزن چرا گریه میکنی ،باهاش حرف بزن بگو چرا این کارم ازفهش بدتر بوده عزیزم منکه بهت اطلاع دادم ،دلیل ناراحتیتو کامل به من بگو منم بفهمم اگه کارم خوب نبوده خودمو اصلاح کنم اگرم حق با منه خب تو دیگه انقد لازم نیست بی حرمتی کنی ،حرف بزنید حرف بزنید قهر و توهین و اینا چیزیو حل نمیکنه مطمئن باش 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
تا الان هیچوقت مانع نشده هرجا خواستم هرکاری خواستم پشتم بوده ازین ناراحته که من وقتی میدونستم اون تا ...

خب عزیزم شما از جوابات مشخصه دوس داری و قبول کردی این موصوع رو پس برو با گل و شیرینی برا عذرخواهی

عزیزم من تجربه این مسائل رو دارم ،البته انگار همسر شما با شخصیته فقط سر سنگین رفتار میکنه و نشون میده دلخوره. 

ولی امان از شوهر من یه جیغ و دادی راه میندازه و همه رو خبر دار میکنه که دعوا و قهر به خانواده ها کشیده میشه 

اگه بهش توضیح دادی و معذرت خواهی کردی دیگه کاری نکن ،الکی توضیح نده چون فایده نداره ،الان دیگه روال عادی زندگی رو پیش بگیر و بذار چند روز بگذره حتما باید زمان بدی 

اگه راه حل مناسب برای مشکلات دیگران ندارید نسخه الکی نپیچید 🙏 گاهی اصلا لازم نیست نظر بدید ؛لازمه سکوت کنید 

سلام .اشتباه از شما بوده پس شما باید برید دلجویی کنید,

شما میدونید همسرتون خوب یا بد،رو همچین موضوعی حساسه نباید تحریکشون میکردین. ولی بعد آشتی بهش بگید که نباید آنقدر حساس بشه تا این حد...

به پدر مادرتم گفتی؟اصلا مشکلاتتو به پدر مادرت نگو چون از رو دلسوزی بدتر خراب میکنن دو‌نفری حل کنید

مادرم که میگه دیگه نرو خونشون پیامش نده احمقی که داری حرص میخوری

درصورتی که من ارامش رابطم رفته

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

خونه عمت رفتی، یه جور رفتار کرده ادم فکر میکنه خونه فساد و فحشا رفتی... من که این رفتار برام غیر قابل تحمله، من بخوام جایی برم حتی گاهی اطلاعم نمیدم وقتیم بهش میگم که میخام بیاد دنبالم وگرنه یه موقع اتفاقی زنگ میزنیم میفهمه من جاییم یا اون جایی رفته اسیر که نیاوردن... تازه شما بهش خبر دادی، الان منت کشی نکن بعدم اروم شد ببرش مشاور رفتاراشو اصلاح کنه

مشکل چیه؟ اینکه بدون اجازه رفتین و بی احترامی حساب میکنه این کارو؟ یا نه کلا با عمتون و خونوادش مشکل داره و شما می دونستین اجازه نمیدادن و باز رفتین؟

اگه به خاطر بی اجازه رفتن میگه و هیچ مسئله ای نبوده کم محلی کنین ولی احترامشو نگهدارین 

خودش الکی بزرگش کرده خودش هم باید کوتاه بیاد 

بعد هم عزیزم همه دوران عقد خیلی رو بحث و قهر همسرانشون حساسن مخصوصا خانوما 

خودتونو سرگرم کنین و غصه نخورین خودش پشیمون میشه انشالله

بهش پیام بده هر وقت به آرامش رسیدی میتونیم با هم در مورد این موضوع صحبت کنیم هر وقت موقعیت داشتی بهم اطلاع بده و دیگه هیچ جوره  نرو طرفش پیام ها و حرفای بی ربطش رو هم سرسنگین جواب بده 

اون ناراحته ؟ الان تو هم باید ناراحت باشی 

این همه گنده کردن نداشت که 

هر بار خواست عادی سازی کنه یا چرت و پرت غیر مرتبط بگه یا حرفایی بزنه که به در بگه دیوار بشنوه ، بهش بگو من می‌خوام این موضوع یک بار برای همیشه بالغانه بررسی و حل بشه تا اون موقع بیا به هم فرصت بدیم تا هر دو آروم بشیم هر وقت موقعیت گفتگو داشتی بگو

می‌دونم گوش نمیدی هی میری موس موس می‌کنی انقدر بدعادتش می‌کنی که تبدیلش می‌کنی به یه قهار شکاک اعظم 

شوهرت باید این قوانین رو بفهمه 

اولا قرار نیست یه موضوع رو حتی اگر براش خیلی مهمه تا این حد بزرگ نمایی کنه و تا این حد فاجعه آمیز واکنش نشون بده چه برسه موضوع به این سادگی و معمولی ای 

دوما اینو باید بفهمه که اگر قهر کنه قرار نیست تو بری دنبالش قهر برای آدم بالغ نیست باید اینو بفهمه که وقتی مشکلی پیش میاد گفتگو میکنیم با هم به یه راه حل و توافقی میرسیم که هر دو هشتاد درصد راضی باشیم 

برده نگرفته که تو رو نخریده که این چه رفتاریه 

پیام دادی اطلاع دادی دیگه حالا منتظر بمونی حضرت آقا جواب بده اسیری نگرفته که با این تفکر عهد قجری از نظر قانونی هم هیچ حقی نداره که بهت اجازه بده یا اجازه نده اون فقط می‌تونه برای سفر طولانی بهت اجازه نده مثلا اگر شوهرت موافق نباشه تو حق نداری بری شهر دیگه دانشگاه توجهی چی میگم ؟ اینکه بگه مهمونی خونه عمه ات نرو هیچ جایگاهی نداره مگر اینکه شکاک باشه شوهرت 

اگه نمیتونی گفتگو رو قاطعانه و محترمانه بدون لحن خواهشی و التماسی مدیریت کنی برید زوج درمانگر تا حلش کنید 

ولی حلش کنید

این ویژگی در همین سطح نمی‌مونه این مشکل پتانسیل اینو داره که بسیار طولانی بشه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

زن و شوهر باید تا جایی که میشه حساسیت های هم رو رعایت کنن

حتتتی اگر اون حساسیت غیرمنطقی ب نظر بیاد

استادمون ک متخصص مشاوره خانواده بودن میگفتن مثلا ی خانم از فلان رفیق شوهرش حس ناامنی میکنه میگه دوس ندارم با این بگردی حتی اگر شوهر بنظرش حساسیت خانم منطقی نیس باید مراعات کنه و اون رفیقش رو کمرنگ کنه

تو زندگی یکعالم ازین حساسیت ها پیش میاد

اگ بخوای شمشیر رو از اول از رو ببندی فقط اوقات خودت تلخ میشه

حساسیتش غیرمنطقیه اما شما بخاطر عشق بخاطر ایثار بخاطر زندگیت رعایتش کن

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

عجب مردها چه پرو هستن خبره باید میدادی که دادیولش کن اینقدر هم بهش تلفن نزن و پیام نده این موضوع را ...

خودش قبول داره ک تقصیر با خودشه و انگار مشکلی با این موصوع نداره نمیدونه بعد تو زندگی چقدر این اجازه گرفتن اذیتش میکنه