2777
2789

میگم ک خیلی اتفاقی تو زمینع ها مختلف بمن میگن ب امام زمان توسل کن ب نظر شما اینا نشونیع یا مردم اتفاقی حرف میزنن؟

مثلا در مورد موضوعی نگران بودم مامانم میگف میدونی کدوم امام خیلی ب حرف ما گوش میکنع تو دلم داشتم میگفتم امام زمان ولی توقع نداشتم مامانم همون بگ ک دقیقا همینو گف

ی بار بیمار بودم رفتم دکتر ی خانمی کنارم نشستع بودداتفاقی هم صحبت شدیم گف مجردی اینا گفتم ارع وقتی داشت میرف گف با امام زمان زیاد حرف بزن در مورد همع چیزت شک نکن میشنوع

ی بار دیگ تو مجازی بم گفتن اصن زیاد بم میگن 

چرا واقن؟

وایسید ی ماجرا دیگ همین مدلی پست های بعد در مورد شهدا و اینا م برام اتفاق افتادع بگم

ی چیز دیگ بگم رفتع بودم مشهد خیلی شلوغ بود ی اقایی از تو جمعیت اومد اون غرفه ک ما نشستع بودیم یهو باصدای محکم و بلندی گف هی جوونا میگن ب خواستع هامون نمیرسیم هی میگن ما دعا میکنیم ب هیچی نمیرسیم قرانو ب من گف باز کن سوره حشر بیار اوردم گف هرروز روزی ۳ بار س ایع سورع حشر بخون چون اسما اعظیم خداس اقا بعد از اون خیلی اتفااقی تو همون برهه زمانی چن نفر دیگ همین نکتع رو گفتن واقن برام جالب بود اما خب عمل هم نکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میگم ب امام زمان انس بگیر باهاش حرف بزن 

زیارت آل یاسین رو بخون ویس آل یاسین ۸ دقیقه ست تو نت هست گوش کن پر از آرامشه.

امام زمان عشقه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

ی چیز دیگ اینکع اسم کوچمون شهید ک شهید حججی هس 

ی بار دیدم یکی ب من گف ب این شهید توسل کن حاجت بگیری

ی بار دیگ نذری پخش مبکردن هر کدوم نذریا برا ی شهید خاص بود من گفتم نکنع حجیی ب من بیفتع دیدم دقیقن همین شد رو اون نذری نوشته بود ب نیت شهید حجیی 

ی بار دیگ تو گوشی گف تواین قرعه کشیع شرکت کن ببین اسم کدوم شهید درمیاد ۱۰۰ تا شهید بود یهو شهید حجیی برام دراومد 

عجیبع یا ن

من جز خداوند به هیچ کس دیگه ای اعتقاد ندارم که مشکلمو حل کنه یا دعا ازش بخوام

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

من جز خداوند به هیچ کس دیگه ای اعتقاد ندارم که مشکلمو حل کنه یا دعا ازش بخوام

الیس الله ب کاف عبده 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

چرا زیارت ال یاسین؟ برا چی خوبع؟ چی هس؟

در مورد امام زمانه 

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖