2777
2789
عنوان

نخوردن گوشت در بارداری!؟😥

3114 بازدید | 42 پست

خانما کسی بوده گوشت نخورده باشه توی بارداریش؟ من از اول بارداریم تا الان شاید ۱۰۰ گرم گوشت خوردم به زووور حالم بهم میخوره از گوشت هیچ نوعشو نمیتونم بخورم. ماما کلی منو ترسوند. یعنی مشکلی پیش میاد؟ گفت زخمات دیر خوب میشه عفونت میکنی😥ضعیف میشی

کسی مثل من بوده؟😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم جایگزینش چیه ولی قاعدتا باید با مواد غذایی دیگه بشه تامینش کرد ،میتونی از متخصص تغذیه کمک بگیری ،چون بهرحال آدمای گیاه خوار هم حامله میشن اونام ی کاری میکنن دیگه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

سالاد جوانه یا سوبق بخور تا حد زبادی جبران میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

چرت گفته من کل بارداری اولم بد غذا بودم هیچچچ مکملی هم نمیتونستم بخورم رفتم دکتر گفتم نه لبنیات میخورم نه سبزیجات نه میوه هیچییی فقط برنج هرروز باید میخوردم و گوشت هم فقط گوشت گوساله اونم بیشتر خورشتش 

هیچیم نشد

به زووور میتونم بخورم هزار بار میخوام بالا بیارم

کباب هم نمیتونی؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)