2777
2789

اول از همه بگم لطفا برام دعا کنید ارامش به زندگیم برگرده 

سه روز پیش بدون هماهنگی با همسرم رفتم خونه عمم 

فقط بهش پیام دادم منتظر جوابش نموندم

به قدری این کارم اعصابشو خورد کرده و‌بهم ریخته 

خیلی روی این موضوع حساسه و به قول خودش کارم از فوحش ناموس هم بدتر بوده *معتقده من بهش احترام نزاشتم*

روز اول برای اولین بار بهم توهین کرد سرم داد کشید افتضاح ریخته بود بهم * 

روز دوم هیچ تماس و پیامی بینمون رد و‌بدل نشد شب به بهونت عینکم پیام دادم که یکی از پیام هاش این بود کسی به بود و‌نبودش اهمیت نمیده

امروز صبح هم بهش پیام دادم که میخام برم دانشگاه اول گفت خیره موفق باشی سلامت باشی 

یهو تغییر فاز داد بابام مگه سرویس توعه* من جواب دادم من جز لطف هیچی نمیبینم* 

😭دراومده بهم میگه از دور مریم مقدسی از نزدیک شیطان رجیم 

حالم خییلی بده افتضاح از دستم عصبیه همه میگن ازش فاصله بگیر مجبور میشه بیاد سمتت نمیاد من میشناسمش به قدری لجبازه که بدتر میشه 

هرچقدر دوری کنم نتیجه عکس داره میده😭بگید چیکار کنم سه روزه غذا نخوردم از شدت ناراحتی

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

همسرتونه؟

بله

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلتون چیه چرا رفتی خونه عمت؟ عقدی یا عروسی کردین؟ با هم اختلاف دارین؟

همینجوری رفتم

عقد هستیم اختلاف نه

این اطلاع دادن مسخره س اون الکی تند زفته

خیلی عصبیه 

😭😭

تو که اخلاقشو میدونی منتظر جوابش باش بعد راحت برو الانم محل نده خودش میاد نگو نمیاد میاد مطمئن باش

نمیدونستم باید منتظر جوابش بمونم 

میدونم نمیااد به قدری غد و‌لجبازه

اشتباه اول مال شما بوده پس شمام باید جبران کنید با توجه به چیزهایی که از همسرت گفتی به نظرم هم به شما علاقه داره هم داره نشون میده که کارت اشتباه بوده و نباید تکرارش کنی ولی داره بهت فرصت هم میده که جبران اشتباه کنی

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

خب چجوری برگشتی خونه شب باهم صحبت نکردین؟چرا پیام ؟متوجه نشدم حقیقتا

عقد هستیم  اون تایمی که من اومدم خونه سرکار بود تماس گرفته بودیم 

نمیدونم چقدر زندگیت برا من عجیبه

چرا واقعا