2777
2789
عنوان

نی نی سایتای حسود آترینا فرحمند

| مشاهده متن کامل بحث + 11044 بازدید | 230 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلیا هستن بهترین معلم موسسه کنکور و.. دارن ولی استعداد ندارن منم تعجب میکنم از اینهمه هیت دادن طفلک ...

خوبه خودتم قبول داری بدون پول نمیشه

این عدالت نیست 

اصلا نیست

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
ای خدا داستان جدید نی نی سایتالحمدالله ن کنکوری داریم ن دانشجوولی چرا بخاطر یکی باید ب همه توهین کرد ...

باز همون مرگ ترامپ و قیمت طلا و رتبه های شماره تلفنی کنکور دیروز بهتر بود

✒️متاهل

چقدر شما ساده لوح هستید انقدر وضعیت سیستم اموزشی افتضاح شده که رتبه برترا همشون پولدارن شما تلاش زحم ...

دقیقا میرن به راحتی سوالاتو میخرن عزیزم اینجا ایرانه چیزی که ارجعیت دارع پول و سهمیه اس بعد استعداد دانش آموز 

هزاران هزار اترینا  دارن تو مملکت میخورن و میپاشن  گیردادن ب این جغله بچه

تازه این حاصل دسترنج پدرومادرش میخوره   اونایی ک با رانت اومدن بالا و بچه ژیگول نادان و بیسواد هستن اونا رو یقه کنید 

یه عده بیشتر از این فشارین که چرا ینفر هم پولداره هم رتبه ۱ 😂

یه عده دیگم کلا کار به دختره ندارن به این معترض هستن که چرا عدالت آموزشی نیست

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

نه اصلا ربطی ندارد موثره ولی عامل اصلی نسست

چرا عامل اصلیه 

تو بشین تو خونه فقط کتاب های درسی کنارت باشه عمرا اگه بتونی رتبه دو و یک رقمی بیاری 

همین موسسه ماز تقریبا نود درصد رتبه های برتر امسال اونجا بودن قیمت پکیج های مختلفش رو دیدی ؟؟ 

🪐🪐🪐

بعد جالب اینجاست میگن چون پول داشته به این جاها رسیده😑

این همه دختر و پسرای پشت کنکوری هستن که خانوادشون میلیاردی خرجشون می‌کنه و هیچی نمیشن چون نخبه نیستن

ولی این دختر هم باهوش بوده و هم از این پول تو جای درستی استفاده کرده و رتبه یک شده 

باز همون مرگ ترامپ و قیمت طلا و رتبه های شماره تلفنی کنکور دیروز بهتر بود

😆😆😆

نی نی سایت هرروز ی داستان داره 

جذابیتش برا همینه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
چون واقعا غیر متطقیه به یک آدم که تلاش کرده درس خونده حسادت کرد والا اصلا درست خوندم و رتبه برتر شدن ...

من خوندم یکم از نظرات رو، به نظرم حسادت نبود درد و دل و انتقاد بود بیشتر!

این حتما اشتباه هست اگر هر کسی میتونست رتبه یک بشه و آسون بود که دیگه آنقدر ارزش نداشت! 

شما اینو دیدید خب قبول کنید خیلیا هم دیدن کسایی که تلاش و استعداد داشتن اما به دلیل هزینه و امکانات نتونستن برسن به خواسته هاشون 

مشغول نوشتن رمانمم😍