2777
2789
عنوان

نی نی سایتای حسود آترینا فرحمند

| مشاهده متن کامل بحث + 11536 بازدید | 230 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دیشب داشتم به همین فکر میکردم که پدر مادرش هم زحمت کشیدن تا دکتر بشن تا بچشون توی رفاه باشه ما خودمونم بخشی از تلاش هامون بخاطر بچهامونه که در ارامش و رفاه بزرگشون کنیم

همونکه چون مدال طلا اورده بود گفت بایداجازه بدن بدون کنکور پزشک بشم؟بعدم زد زیرگوش پیشکسوت ۷۰ سال???

بله دقیقا چون وقت درس خواندن نداشت و اینکه اگر اون پزشک میشد یکی دیگه نمیشد ؟ جای کسیو ک نگرفته 

💚🌱

تلاشه که ارزشمنده.

خیلی پولدارا دیدیم هممون که خنگ هستند و صرفا مصرف کننده.

باید آفرین گفت به اتربنا که هر چند از لحاظ مادی وضعش خوب بود اما بازم تلاش کرد درس خوند و به جایی رسید.

وگرنه اینم میتونست یه بلاگر اینستاگرامی بشه که ژل بزنه به همه جاش و بیاد از سبک زندگی لاکچریش تو اینستا ویو بگیره تازه درآمدش هم بیشتر بود و زحمتش هم کمتر .

خیلیا هستن بهترین معلم موسسه کنکور و.. دارن ولی استعداد ندارن 

منم تعجب میکنم از اینهمه هیت دادن 

طفلک کاش مصاحبه نکنه 

انقدر حسرت آخر بلایی سرش میاد 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چقدر شما ساده لوح هستید 

انقدر وضعیت سیستم اموزشی افتضاح شده 

که رتبه برترا همشون پولدارن 

شما تلاش زحمات طرفو درنظر نگیر اینو درنظر بگیر ممکنه داهل یه روستا مثل این خانوم داره زحمت میکشه ولی ب هیچ جایی نمیرسه

الان مثل 10 سال پیش نیست بگین مهمه درس بخونی

درس خوندن 50 درصد راهه کسی ک بدون امکانات درس میخونه تهش یه رشته معمولی بیاره ن رشته موردعلاقه شو 

تازه رتبه برتر شدن پیشکش

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
والا من میرفتم پاریس رتبه ۱۰۰۰۰۰۰ میشدم طرف رفته پاریس درسشم خونده اونجا باز من برم‌پاریس لای کتابم ...

دقیقا من😂😂

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

ببین‌طرف خانوادش غرق تو امکاناتش کردن میخواستی رتبه برترم نشه؟

تا بوده همین بوده بچهایی که تو رفاه مالی و تحصیلی بیشتری هستن بیشترین آمار رتبه های تک رقمی هم میارن پس نیاز به دادوقاری که راه انداختین نیست😉

کسی حسودی نکرده فشار نخور

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

اره از اونجایی که تو پست اولت اسمشونو اوردی با وجود اینکه اصلا بهشون مربوط نبود مشخصه نمیبینی😂

عزیزم تو اینستا کلیپاشون پره من نگاه نمیکنم ولی تو اکسپلور آره دیدم ولی هنوز وقتم رو برای دیدنش تلف نکردم 

سنگ کسی هم به سینه نمی‌زنم 

برو تاپیکای پایینمم شخم بزن عزیز دل♥️🙏