2777
2789
عنوان

خانم های زیرک و باهوش بیاین کمک

183 بازدید | 26 پست

سلام عزیزان من نامزدم ولی ی سری مشکلات دارم خودم به شخصه که تو پست قبلی نوشتم! 

یکی از مشکلات دیگم اینه که مثلا نامزدم اصلا اونجور که یک زن دوس داره روم حساس نیس، البته اوایل بیشتر حساس بود ولی الان کاملا شل کرده و بیخیاااااال .. حسش تغییر نکرده ها فقط حساس نیس رو من همین! حالا من برعکس اینقدر روش حساس و غیرتی که نگووو خودشم تا حدودی خوشش میاد!

خیلیا میگن کسی که عاشق باشه خودبه خود حساس میشه روت اما این نمیدونم چرا شل کرده!!

یکبار بهم گفت خودت باید متوجه بشی که زیاد تو فضای مجازی نباشی منم گفتم تو باید انتظاراتتو بگی من از کجا بدونم تو خوشت نمیاد که انجام ندم گفت نه خودت باید متوجه بشی! بعدش گفت من قبلا( ینی تو رابطه های قبلی ) حساس و غیرتی بودم یا محدود میکردم و بدتر میشد ، ولی الان شل کردم لذت ببرم فقط… عقیده این بود که اگه شل کرده چون مثل رابطه های قبلی من بدتر حریص تر نشم یا لجبازی کنم

اما به نظر من آدم کسیو عاشق باشه هر کارم کنه بازم روش حساس میشه دست خودش نیس

شما هم موافقین یا من دارم اشتباه فکر میکنم؟؟؟

چون میگی درونگرا هست و یه چیزایی رو بهت نمیگه و تمام احساساتشو بروز نمیده ممکنه با اینکه میگی خوشش میاد یه وقت رو درواسی کنه نگه ولی رفتار خودشو عوض کنه کهمتوحه بشی یا مثلا گفته بود رابطه هاش بدتر میشده و بعضی وقت خا میاد خواسته هاش رو میگه مثلا کمتر توی فضای مجازی باش شاید اینارو میگه که شما هم خواسته هاتو بهش بگش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا ادم کسی رو که دوست داره باهاش درگیر مسائل حاشیه ای نمیشه تا بحث بالا نگیره و رابطه قوی بمونهب ...

چقدر خوب سریع جواب دادین✨💕🙏🏻

حالا که هستی بذار برات بیشتر بگم: نامزدم آدم به شدت احساسی و حساس بوده تا قبل خدمت ، و بعدش منطقی تر میشه یعنی از اون فاز بچگی میاد بیرون مرد تر میشه به اصطلاح چون همه و خودش میگن به شدت فوق احساسی بوده ینی به هر دختری تو رابطه بوده باهاش بهش وابسته میشده زود و به اصطلاح عاشقشون میشده اینقدر احساسی بوده و وابسته میشه که بهش خیانت میکردن یا ولش میکردن خلاصه به هر طریقی ضربه میخورده ازشون ..

بعد خدمت هم که میره و از گذشته هم درس میگیره کلا از این حجم احساسی بودند کم میشه و الان برای من همش داره خودشو کنترل میکنه احساساتشون کامل بروز نمیده من از این موضوع ناراحتم 

و همین که حساس نیس 🥺

خواهش میکنم با توجه به چیزایی که گفتم نظرتون و میتونم بگین یکم آروم کنین🙏🏻😅

چون میگی درونگرا هست و یه چیزایی رو بهت نمیگه و تمام احساساتشو بروز نمیده ممکنه با اینکه میگی خوشش م ...

اره منم حس میکنم هنوز رودربایسی داره …یا میترسه از چیزی …

ولی من بیشتر خواسته هامو بهش میگم تا اون،

مثلا میگم اینکارو نکن دوس ندارم یا فلان کار حس بدی بهم میده نکن ، من بیشتر میگم 

اون خیلیییی کم پیش میاد انگار از همه چیز راضیه ولی فکر نمیکنم 

و اینکه به خاطر ترس گذشته جلو احساسات واقعیتو میگیره ناراحتم میکنه انگار راحت نیس هنوز ! اوایل ترس داشت میگفت اگر تعریف کنم ازت زده نمیشی سرد نمیشی ؟؟ 

انگار ترس گذشته تو ذهنش بود و بعدش دید من اونجوری نیستم و رفع شد ولی هنوز حس میکنم ترس توی دلش باقی مونده حالا کی از بین بره خدا میدونه

چقدر خوب سریع جواب دادین✨💕🙏🏻حالا که هستی بذار برات بیشتر بگم: نامزدم آدم به شدت احساسی و حساس بود ...

خوب این موضوع که سعی میکنه از گذشته درس بگیره خوبه و خیلی احساسی بودن مردم واقعا زیاد جالب از اب درنمیاد مردا جذابیتشون به اینه که واضح نگن دوستت دارن و با عمل اینو بهت نشون بدن

از طرفی به نظرم با رفتارت میتونی ابراز محبت رو توش بیشتر کنی

ببین یه روشای همسرداری هست بهش میگن دلبری شما که دلبری کنی در جواب همسرت حتما ابراز عشق میکنه

مثلا چه جوری، اینکه شما با هر کار کوچیک ( هر کار مثا حتی خرید کوچکترین مایحتاج شما) ازش تشکر کنی میتونی همون لحظه ازش یه تشکر ساده داشته باشی بعدا که از هم جدا شدید بهش پیام بدی و ویژه تشکر کنی و بگی که متوجه لطفش هستی ناخوداگاه وقتی مردت رو وارد این چرخه میکنی مردت یه مرد رمانتیک و احساسی میشه و روز بروز محبتشو بیشتر بروز میده

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
خوب این موضوع که سعی میکنه از گذشته درس بگیره خوبه و خیلی احساسی بودن مردم واقعا زیاد جالب از اب درن ...

بخدا همه اینکارت رو تو این ی سال روش پیاده کردم اینقدر مشاور رفتم کتاب خوندم ۸ تومن دادم مشاور

یکم تاثیر داشت اما حس میکنم هنوز ترس گذشته داره!! 

انگار تو ذهنش اینه به زنا نباید زیاد رو بدی… اینا همش به خاطر آسیب بدی که تو گذشته از دخترا داشته وگرنه اصلا خودش همچین آدمی نیس که بخواد بی احترامی کنه اصلااااااا

اره منم حس میکنم هنوز رودربایسی داره …یا میترسه از چیزی …ولی من بیشتر خواسته هامو بهش میگم تا اون،مث ...

قطعا یع ترسی داره دست میشه ولی از همه چیز راضی نیست درسته صمیمین ولی سعی کن خیلی صمیمی تر بشین انقدر که بتونی واقعیت گذشته رو بفهمی که کمکش کنی درواقع دوباره واسه خودت بسازیش همونطور که میخوای 

خوب این موضوع که سعی میکنه از گذشته درس بگیره خوبه و خیلی احساسی بودن مردم واقعا زیاد جالب از اب درن ...

حالا جدیدا همین دوتا موضوع اذیتم میکنه یکی اینکه احساساتشون کامل نشون نمیده 

یکی دیگه هم همین که حساس نیس روم ببین اوایل مثلا بیشتر حواسش بود الان نه درسته بهم اعتماد داره ولی ی جاهایی دوس دارم براش مهم باشه 

گاهی وقتا فکر میکنم یا اونجور که باید دوس نداره

یا گیر نمیده که منم بهش گیر ندم و این اصلا خوب نیس چون اگه اینجوری فکر کنه انگار ی کارایی میکنه که من بهش گیر ندم 

چون من خیلی بیشتر حساس و حسودم روش 

بهم میگه چرا اینقدر حسودی🤦🏻‍♀️

قطعا یع ترسی داره دست میشه ولی از همه چیز راضی نیست درسته صمیمین ولی سعی کن خیلی صمیمی تر بشین انقدر ...

حرف جالبی زدی!

منظورت از واقعیت گذشته رو بفهمم چیه؟

من تا حدودی غیرمستقیم از یکی از دوست مشترکمان یچیزایی میدونم از گذشتش که خیلی احساسی بوده وابسته میشده زود و ضربه میخورده ولی نمیدونم الان باید چیکار کنم؟!

و اینکه گفتی صمیمی تر بشین منظورت چقدره؟ 

من حس میکنم اونقدر که باید صمیمی نیستیم خیلی تلاش میکنم نمیشه انگار اونم باید بخواد ولی اگه منظورت اینه که اونقدر صمیمی بشیم که از گذشتش برام بگه راحت من تاحالا نذاشتم بگه چون به شدت روی تصمیماتم تاثیر منفی داره🤦🏻‍♀️

اره منظورت این بود؟؟

حرف جالبی زدی!منظورت از واقعیت گذشته رو بفهمم چیه؟من تا حدودی غیرمستقیم از یکی از دوست مشترکمان یچیز ...

میترسه دوباره ضربه بخوره ولی اون که نمیدونه دیگه ضربه ای در کار نیست باید متوجهش کنی انقدر بهش احساس امنیت بدی که اگه واسه همه درونگرا هست برای تو برونگرا باشه اگر از صد تا بار ی که روی دوششه یکیش رو بده تو ازاد تر نفس میکشه ازادتر زندگیش رو میگذرونه چون بلخره زندگی مشترکه شما محبت میکنی ولی چیزی که توی ذهنش جا افتاده اینه که یکی باید دوست داشته بشه و یکی باید دوست داشته باشه اون همیشه کسی بوده که دوست داشته و با همین محبت ادمای اشتباه هی بزرگ میشدن و میخواستن جوری تغییرش بدن که فقط جسمش دست خودش باشه ولی روحش و دلش برای اونا بخواطر همین ضربه میخورده حالا سر همین مضوع چون اول زندگیه شما باید کسی باشی که فقط دوست داشته باشیش و اون باید اعتماد بت نفسش بالا بده بعد یه مدت محبتی که به هم میکنید یکسان میشه و کلا میشه یه ادم دیگه ولی نباید بزاری کنترل گر بشه

حالا جدیدا همین دوتا موضوع اذیتم میکنه یکی اینکه احساساتشون کامل نشون نمیده یکی دیگه هم همین که حساس ...

همسر منم همین اعتقاد رو داره که به زن رو بدی پر رو میشه و میره

اونم خیلی محتاطه بهم اصلا گیر نمیده در مورد پوشش و چیکار کردی نکردی اوایل بدم میمومد منم میگفتم چرا غیرت نداره روم!!

ولی با گذشت چند سال میبینم اینجوری خیلی بهتره من خودم عاقل و بالغم خودم برای خودم تصمیم میگیرم مواقعی شده من رعایت نکردم و موضوع مهمی رو بهم گوشزد کرده اصلا میبینم توانشو ندارم هی روم حساس بازی دربیاره یه جورایی منم اینجوری راحت ترم به ایشنم فکرکن

و اینکه اینم بدون تغییر دادن ادما تقریبا غیر ممکنه اون اگه سپر دفاعی داره در برابرت هر چی بیشتر سعی کنی بذاره کنار کمتر به نتیجه میرسی پس سعی کن کنار بیای و ریلکس باشی اینجوری بهتر نتیجه میگیری

در کل هر چی ادم سنش میره بالا و پخته تر میشه کمتر به دیگران حساسه و تعصب داره روشون و ابراز علاقه های هیجانیشم کمتر میشه پس انتظار نداشته باشیم که خیلی رمانتیک بمونیم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
همسر منم همین اعتقاد رو داره که به زن رو بدی پر رو میشه و میرهاونم خیلی محتاطه بهم اصلا گیر نمیده در ...

حرف شما کاملا درسته منم دوس ندارم اونجوری گیر باشه یا حساس باشه اما از این حرصم میگیره که بلده خیلیم خوب میدونه ما دخترا دوس داریم رومون حساس باشن اما کاملا از قصد شل کرده که خودش لذت ببره این بیشتر فکرش اذیتم میکنه که بلده ولی چون قبلا ضربه خورده الان برای من شل کرده

همسر منم همین اعتقاد رو داره که به زن رو بدی پر رو میشه و میرهاونم خیلی محتاطه بهم اصلا گیر نمیده در ...

محتاطه همسرت منظورت چیه ؟؟ ینی حواسش هس ولی از قصد بهت گیر نمیده؟

میترسه دوباره ضربه بخوره ولی اون که نمیدونه دیگه ضربه ای در کار نیست باید متوجهش کنی انقدر بهش احساس ...

ازه انگار میترسه اخه الان باید ترسش از بین رفته باشه دیگه ما نامزدیم از هم مطمئنیم! من تو این یسال واقعا خیلی بهش محبت خالصانه کردم اونم دوس داشت خیلی بهتر شد اما هنوز این چیزاش اذیتم میکنه گاهی فکر میکنم شاید منو دوس نداره😞

میدونی از اینکه نمیخواد حس واقعیتو نشون بده از ترس منو ناراحت میکنه چون اینجوری من گاهی مشهورتر فکری میکنم که نکنه منو دوس نداره چرا بهم گیر نمیده چرا احساسات واقعیتو اون چیزی ک ته دلشه نشون نمیده 

من همش باید تو خواب ببینم که تو دلش این چیزی که او طاهر هست نیس تو خواب بهم الهام میشه وگرنه خودش نشون نمیده