2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 36 پست
یک ماهی هست براش شعر حتی میگم هر وقت جیش کنی یک برچسب روی دیوار دستشویی بچسبانیم غز دستشویی نمی ترسه ...

یکم طولانی نگهش دار تو حموم. بازی کنین. بالاخره جیش میکنه و این تابو براش شکسته میشه و تمام

درضمن بچه باید از نظر روانی اماده باشه. تا ۳سالگی هم میتونی صبر کنی.

دکترها میگن بین ۲تا۴ با بدن و روان اماده. نباید بترسه و عذاب بکشه که. هر جور دوست داره جیش کنه فدای سرش

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن ساله بود من دخترم دوسال نه ماهه هست اصلا آمادگی ندارع اصلا از دوسالگی درگیرم

من والا گذاشتم حسابی اماده شه. چون دخترم زیاد اب میخوره و زیاد جیش میکنه، شب ادراری زیادی داشت چون تا صبح یه لیتر اب میخورد. ۳سالگی

رالی نیست که. بچه راحت باشه. اعتماد به نفسش سرکوب نشه نترسه استرس نگیره ..... چند ماه پوشک بیشتر ارزشی نداره ولی اثار روانیش تا بزرگسالیشم میمونه

یک ماهی هست براش شعر حتی میگم هر وقت جیش کنی یک برچسب روی دیوار دستشویی بچسبانیم غز دستشویی نمی ترسه ...

عزیزم یکم زمان بده نگران نباش ممکن هست یک مدت توی شلوارش دستشویی کنه اما بعد یک مدت خودش بدش میاد نمیره دستشویی شرت آموزشی هم خوبه شما خودت هر یکساعت ببر دستشویی تا دستشویی کنه انشاالله تا یکماه دیگه خودش عادت میکنه

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

من دوسال و نیم بود توالت فرنگی صورتی براش گرفتم مرتب میبردمش دستشویی حتی شبا بیدارش میکردم میبردمش چند بارم تو شلوارش خیس کرد ولی اصلا باهاش بداخلاقی نمیکردم هر بار میگفتم جیش داری خبر بده 

هر بار که تو دستشویی جیش میکرد یا خبر میداد براش پاستیل پفیلا شکلات و..میدادم وکارتون مورد علاقشو میزاشتم

بعد دو ماه خستگی آخرش موفق شدم😅

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

ینی یاد میگیره بچه من یه روز ..شده یه آرزو دور این پوشک گرفتن ..

اره بابا خودتو اذیت نکن

بچت بزرگ میشه دلتنگ همین روزا میشی

بچه ها زمان اماده شدنشون متفاوته و اصلا هم ربطی به هوش نداره. یکی زیاد اب میخوره یکی کم یکی ظرفیت مثانه اش کمتره یکی عضلات مثانه اش قویتر......دکترها میگن بین ۲تا۴ نرماله. 

بچه اصلا خودش نشون میده اماده هست. عجله نکن. مثلا پوشک رو باز میکنه، به شورت علاقه نشون میده، دیگه تو خواب جیش نمیکنه و .....

تا زمانی که شب ادراری داره، فرق جیش و پیپی رو نمیدونه، پله هارو بدون کمک حتی نرده بالا پایین نمیره (قدرت عضلات) یعنی هنوز اماده نیست و اصرار به پوشک گرفتن باعث ترس و استرسش میشه.

اره بابا خودتو اذیت نکنبچت بزرگ میشه دلتنگ همین روزا میشیبچه ها زمان اماده شدنشون متفاوته و اصلا هم ...

شورت دوس داره .خیلی وقته پله ها خودش می‌ره و میاد ..شب ادراری ندارع خشک خشک شب تا صبح ..بهش میگم جیش از کجا میاد دست میزاره میگم پی پی از کجا میاد دست میزاره درست میگه ..بخدا موندم 😔😔‌چن بار پوشک نکردم بردمش بیرون دستشویی اصلا نکرد چن ساعت ..اومدیم خونه دیدم اوووه تو پارکینگ کار خودش کرد 

شورت دوس داره .خیلی وقته پله ها خودش می‌ره و میاد ..شب ادراری ندارع خشک خشک شب تا صبح ..بهش میگم جیش ...

خوب پس آمادگی جسمی داره

هوششم زیاده چون میدونه نباید بیرون جیش کنه

فقط نمیدونه کجای خونه جیش کنه

اونم یکم با بازی و صبر درست میشه. ببرش حموم زیاد نگهش دار بازی کنین از این رنگای انگشتی یا مداد شمعی بگیر نقاشی بکشین. حباب ساز بگیر. بالاخره جیش میکنه. و بگو از این به بعد جیش داشتی میای همینجا جیش میکنیم. بعدشم براش حباب بزن. من دخترمو اینجوری از پوشک گرفتم. هر دفعه بعد جیشش دست جیغ هورا حباب. قبلش نزن. شلوار گشاد و راحت بپوشون. زود در بیاد بره حموم. درست شد بیا بگو. فقط اصلا نترسونش دعواش نکن که بدتر میشه. نهایتش دیدی تو شلوار جیش کرده خودتو ناراحت نشون بده بگو وای شلوار بیچاره جیشی شد. کتابای نی نی نبات هم در مورد جیش داستان دارن جالبه. 

خوب پس آمادگی جسمی دارههوششم زیاده چون میدونه نباید بیرون جیش کنهفقط نمیدونه کجای خونه جیش کنهاونم ی ...

نه یه مدت بد رقم بد رقم ناخن میجوید بردم دکتر گفت بهش استرس دادی یبوست گرفته بود شاید هشت روز میشد پی پی نمی‌کرد جیش کم میکرد ..دکتر دعوا حسابی م کرد گفت چیکارش داری گفتم همه میگن دور شده پوشک بگیریش گفت حرف من متخصص گوش میدی یا مردم عامی..دیگه رهاش کردم دو ماهه ناخن خداروشکر ول کرد دستشویش بهتر شد 

نه یه مدت بد رقم بد رقم ناخن میجوید بردم دکتر گفت بهش استرس دادی یبوست گرفته بود شاید هشت روز میشد پ ...

خوب این آسیبش خیلیییی شدیده. اصلا ولش کن یه مدت. دکترها میگن ۲تا۴ به شرط امادگی جسمی و روحی. مسابقه نیست که. اینم یه مرحله از رشد بچه هست و باید با تشویق و محبت و احترام بگذره. نه چیز دیگه.

وقتی توی شلوارش رو خیس میکنه مسخرش کن به شوهرم بگو مسخرش کنه من پسرم با این روش دیگه خودش خجالت کشید شلوارش رو خیس کنه الان طوری شده که اگه یکم هم از دستش در بره شلوارش رو خیس کنه خجالت میکشه زود شلوارش رو در میاره میبره توی لباس چرکا میندازه 

2 سال نیم

خیلی زوده من که بعد سه سالگی گرفتم پوشک شورتی تنش کن بگو شورت پنبه ایه توش جیش نکن هر نیم ساعت ببر جیش کنه اگه خطاییم داش جایی کثیف نمیشه اگه حساسی بعد سه چهارروژ دیگه شورت پارچه ای بپوشون اسن روش یه خانم دکتر کف