2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمی بینه اصلا

466 بازدید | 21 پست

بعد بچه دار شدن شوهرم دیگه منو نمی بینه بچه دم صبح میخابه ۳ ۴ ساعت دیگش بیدار حقیقتا انگار بی حس شده همسرم بهشم میگم میگه چیکار کنم خوب بچه بیدار احساس می کنم من براش جذاب نیستم چه کنم بی تفاوت باشم منم نسبت بهش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیاد

بیشتر مردا همینن از بارداری تا یک دوسالگی بچه اینحوری میشن نصفش هم بخاطره حسادتشونه نصف هم بخاطر مسئولیت . درست میشه خودتو اذیت نکن . به خودت برس برا خودت وقت بزار اصلن اهمیت نده به کاراش

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

نمیاد

طبیعی، این دوران میگذره 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بله درسته مثل چی میخابه حرصم می گیره

عزیزم همه ی آقایون موقع ناراحتی غم افسردگی دلخوری دیده نشدن بی توجهی کم مهری میخابن . حتا وقتی خوشحال هم باشن میخابن . همسرت هم ازین موضوع ناراحته ولی بلد نیست چجوری حلش کنه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو