شوهرم بهم خیانت کرده، جنسی نه ولی تو ایستا به دوست دختر سابقش بعد 15 سال پیام داده بود و کلی خواهش و التماس که دختره بهش شماره بده و اجازه بده باهاش حرف بزنه و... روزهای اول انگار سر بودم ولی الان هی دارم بدتر میشم
بله میدونم، خودش یک لحظه هم حاضر نبود چنین چیزی را تحمل کنه
تمومش کن تا تکرار نکرده. البته شنیدم یه متخصص میگفت خیانت بار اول قابل بخششه و بار دوم فقط باید طلاق بگیری. تو اینستا یه خانمه میگفت بار اول آقایون درکی از خیانت ندارن و بعد که انجامش میدن می فهمن چه گهی خوردن. ولی بار دوم اگه انجام بدن یعنی باید طلاق بگیری و هرچی بگن پشیمون شدن دروغ میگن و باز انجام میدن
ندارم خداروشکر، باورت نمیشه هر 2،3 سال یکبار منو تا پای جدایی برده و فرصت دادم هربار برای یه چیزی، یه بار فحاشی کرده، یه بار کتک زده و.. الانم خیانت، دیگه نمیتونم
تمومش کن تا تکرار نکرده. البته شنیدم یه متخصص میگفت خیانت بار اول قابل بخششه و بار دوم فقط باید طلاق ...
میدونید حرمتمو شکست، بیشتر از این نمیتونم توهین تحمل کنم، به نظرم قابل بخشش نیست چون کلی پیگیری کرده بود تا بتونه پیج دختره پیدا کنه، رفته بود دم خونه مامان دختره ببینتش و...
عجب ادمیهبعد ۱۵ سال چیکار داری وامردا دیوونه شدن زندگی اروم و قشنگو میزنن خراب میکنن
حرف های مسخره میزد میگه حس میکنم بد بیاری هام به خاطر نفرین اون بود خواستم حلالیت بطلبم، بعد گفت حس کردم توام زمانی که قهریم کاری میکنی خواستم تلافی کنم....بهانه های الکی
به یکی از دوستام گفتم ولی به بقیه انگار حس میکنم غرورم له میشه نمیتونم بگم، برای همین اینجا یا با چت ...
عزیزم غرور تو خورد نمیشه. غرور شوهرت خورد میشه. من حس میکنم اگه الان این اتفاق برامبیفته سریع به همهمیگم و وسایلمو جمعمیکنم چون هیچ وقت دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم . بیشتر بحث اعتماده. نه اینکه حالا یه دخترو دیده زمین به آسمون نیومده. ولی ظرفیت آدما با هم فرق داره. اگهنمیتونی تحمل و اعتماد کنی تمومش کن و عمرتو تلف نکن ؛ خدا رو چه دیدی خاستگار بهتر برات میاد میگی این(شوهر سابق) دیگهکی بود خودمو به خاطرش عذاب دادم