2777
2789
عنوان

تازه کم کم دارم میفهمم چکار کرده باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 124 پست
بله میدونم، خودش یک لحظه هم حاضر نبود چنین چیزی را تحمل کنه

تمومش کن تا تکرار نکرده. البته شنیدم یه متخصص میگفت خیانت بار اول قابل بخششه و بار دوم فقط باید طلاق بگیری. تو اینستا یه خانمه میگفت بار اول آقایون درکی از خیانت ندارن و بعد که انجامش میدن می فهمن چه گهی خوردن. ولی بار دوم اگه انجام بدن یعنی باید طلاق بگیری و هرچی بگن پشیمون شدن دروغ میگن و باز انجام میدن

ااگه بچه دارین یه فرصت دیگه هم بده بهش.

ندارم خداروشکر، باورت نمیشه هر 2،3 سال یکبار منو تا پای جدایی برده و فرصت دادم هربار برای یه چیزی، یه بار فحاشی کرده، یه بار کتک زده و.. الانم خیانت، دیگه نمیتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ذهنش اصلا آزاد نبود، دورش پر قسط و بدهی و مشکل مالی ...

کرم درون و تنوع طلبی مرداس

هیچ وقت بهش اطمینان نده تا همیشه دارتت

کری خونی نکن ولی طوری توی سکوت رفتار کن که ترس رفتنت رو داشته باشه 

خداروشکر که جلو تر نرفته

دوست صمیمی یا خواهر یا برادر یا هرکسی ندارید که بتونید حرف بزنید یکمی خالی بشید؟

به یکی از دوستام گفتم ولی به بقیه انگار حس میکنم غرورم له میشه نمیتونم بگم، برای همین اینجا یا با چت جی پی تی حرف میزنم..

ندارم خداروشکر، باورت نمیشه هر 2،3 سال یکبار منو تا پای جدایی برده و فرصت دادم هربار برای یه چیزی، ی ...

خداروشکر که بچه ای نیس بینتون.

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه

به یکی از دوستام گفتم ولی به بقیه انگار حس میکنم غرورم له میشه نمیتونم بگم، برای همین اینجا یا با چت ...

اینطوری که متوجه شدم بچه ای هم ندارید فعلا.درسته؟

به نظرم جدا بشید بهتره..نمیدونم

🦋✨

تمومش کن تا تکرار نکرده. البته شنیدم یه متخصص میگفت خیانت بار اول قابل بخششه و بار دوم فقط باید طلاق ...

میدونید حرمتمو شکست، بیشتر از این نمیتونم توهین تحمل کنم، به نظرم قابل بخشش نیست چون کلی پیگیری کرده بود تا بتونه پیج دختره پیدا کنه، رفته بود دم خونه مامان دختره ببینتش و...

کرم درون و تنوع طلبی مرداسهیچ وقت بهش اطمینان نده تا همیشه دارتتکری خونی نکن ولی طوری توی سکوت رفتار ...

نه عزیزم دیگه به اینجاها نمیکشه،اومدم خونه پدرم تا جدا بشم..

دختره ازدوتج نکرده؟اگه شوهرش بفهمه چی شوهرت چه نترسه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
عجب ادمیهبعد ۱۵ سال چیکار داری وامردا دیوونه شدن زندگی اروم و قشنگو میزنن خراب میکنن

حرف های مسخره میزد میگه حس میکنم بد بیاری هام به خاطر نفرین اون بود خواستم حلالیت بطلبم، بعد گفت حس کردم توام زمانی که قهریم کاری میکنی خواستم تلافی کنم....بهانه های الکی

اینطوری که متوجه شدم بچه ای هم ندارید فعلا.درسته؟به نظرم جدا بشید بهتره..نمیدونم

بله عزیزم، تنها کار درست زندگیم بچه دار نشدن بود، جدا میشم... ولی این درد منو میکشه

به یکی از دوستام گفتم ولی به بقیه انگار حس میکنم غرورم له میشه نمیتونم بگم، برای همین اینجا یا با چت ...

عزیزم‌ غرور تو خورد نمیشه. غرور شوهرت خورد میشه. من حس میکنم اگه الان این اتفاق برام‌بیفته سریع به همه‌میگم و وسایلمو جمع‌میکنم چون هیچ وقت دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم . بیشتر بحث اعتماده. نه اینکه حالا یه دخترو دیده زمین به آسمون نیومده. ولی ظرفیت آدما با هم فرق داره. اگه‌نمیتونی تحمل و اعتماد کنی تمومش کن و عمرتو تلف نکن ؛ خدا رو چه دیدی خاستگار بهتر برات میاد میگی‌ این(شوهر سابق) دیگه‌کی بود خودمو به خاطرش عذاب دادم