2777
2789
عنوان

تازه کم کم دارم میفهمم چکار کرده باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا همسر خوبی بودم براش، از هر نظر که بگید، ولی نتونست ..

حسرت همین بیچارش میکنه 

همسایه ما که توی اوج پولداری و مسافرت و جایگاه اجتماعی و جوونی بیماری لاعلاج یهویی گرفت ،دکتر گفته خیلی زنده نمیمونی 

خانومی هم که باهش خیانت کرده بود سرطان رحم و سینه ،متاهل هم بود 

انقدر سخت مجازات شدن البته بعد ۳ سال 

که همسرش دلش میسوزه میگه به مرگش راضی نبودم

بگو خودتو بذار جای من، تو همچین چیزیو از من ببینی قبول میکنی که خیانت نیست و میخواستم حلالیت بگیرم. ...

بهش گفتم تو بودی میبخشیدی؟چون تازه شب قبلش که نمیدونست من خبر دارم به خاطر اینکه نصف شب آنلاین بودم کلی بهم گفته بود هرزه و خرابی و با کی هستی و ...گفت نه ولی تو ببخش، نمیخوام باهاش ادامه بدم،جدا میشم

خب بقیشدختره قبول کرده بود؟در ارتباطن؟؟؟؟به روش اوردی؟محل سگش کن

نه دختره بهش گفته بود 15 سال پیش به من خیانت کردی با زنت این کار نکن، بعدم بلاکش کرده بود،  ولی شوهرم التماس کرده بود بهش که شماره بده....

بهش گفتم تو بودی میبخشیدی؟چون تازه شب قبلش که نمیدونست من خبر دارم به خاطر اینکه نصف شب آنلاین بودم ...

گفته ببخش؟! 

خودتی و خودت. یا ببخش و فرصت آخر رو هم بهش بده. یام که.......

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه

بهش گفتم تو بودی میبخشیدی؟چون تازه شب قبلش که نمیدونست من خبر دارم به خاطر اینکه نصف شب آنلاین بودم ...

ااگه بچه دارین یه فرصت دیگه هم بده بهش.

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه

حسرت همین بیچارش میکنه همسایه ما که توی اوج پولداری و مسافرت و جایگاه اجتماعی و جوونی بیماری لاعلاج ...

امیدوارم دردی که تو دلم گذاشت خدا صدبرابر بهش بده، حقم نبود بعد این همه گذشت و تلاش برای زندگی 

گفته ببخش؟! خودتی و خودت. یا ببخش و فرصت آخر رو هم بهش بده. یام که.......

صد بار التماس کرد ولی آب ریخته برنمیگرده، نه نمیتونم ببخشمش، توی تاپیکام هست، تازه قبل اینکه بگم میدونم چکار کرده کلی به من تهمت زد و توهین کرد

از این بع بعد لطفااااا ذهنشون آزاد نذار بهانه لباس و خوراکی هاتو سرکوب نکن که بیشتر کار کنه .فقط به ...

عزیزم ذهنش اصلا آزاد نبود، دورش پر قسط و بدهی و مشکل مالی ...