2777
2789

شوهرم بهم خیانت کرده، جنسی نه ولی تو ایستا به دوست دختر سابقش بعد 15 سال پیام داده بود و کلی خواهش و التماس که دختره بهش شماره بده و اجازه بده باهاش حرف بزنه و... روزهای اول انگار سر بودم ولی الان هی دارم بدتر میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عسلم الان هیچ آدمی آرومت نمیتونه بکنه و حتی نمیتونی حس و دلشورتو توصیف کنی ،به سمت خدا برو فقط اون آرومت میکنه 

نماز اول وقت بخون و ذکر استغفار و دعای معراج 

یا آدم میشه و توام همه چیز یادت میره 

یا بهترش میشه 

اره هرچی بیشتر میگذره چشمات بیشتر باز میشه اوایل نمی‌فهمی بعدها میگی چرا من اصلا به همچین آدمی حتی ن ...

خیلی مشکل داشت، توی تاپیکام هست، خیلی کمبود داشتم تو زندگی باهاش و همه جوره ازش سر بودم ولی تهش با من این کارو کرذ

خیلی مشکل داشت، توی تاپیکام هست، خیلی کمبود داشتم تو زندگی باهاش و همه جوره ازش سر بودم ولی تهش با م ...

خیلی درکت میکنم :))

دقیقا هم آدم از این میسوزه که تو با همه کمبود هاش موندی و نرفتی ولی تهش به جای قدردانی و جبران آخرین و محکمترین ضربه رو میزنه