2777
2789
عنوان

تازه کم کم دارم میفهمم چکار کرده باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 124 پست
بازم ممنون که امشب باهام هم صحبت شدید، من که کاری آزمون برنمیاد ولی از خدا میخوام به وسعت دل مهربونت ...

مرسی گلم شما لطف داری. من شخصیت آدما رو از پشت صفحه موبایل میتونم حس کنم. و اینقد شخصیتت قشنگه که از مصاحبت باهات لذت بردم و امیدوارم زودتر این دوران بگذره برات.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم شما لطف داری. من شخصیت آدما رو از پشت صفحه موبایل میتونم حس کنم. و اینقد شخصیتت قشنگه که از ...

مرسی عزیزدلم منم واقعا از صحبت باهاتون لذت بردم، خدا به همراهتون باشه🙏🏻🌷

چرا با همون دختر ازدواج نکرده بود اون موقع وبا شما ازدواج کرد؟

ظاهرا زمانی که با من آشنا شده با اون دختر هم بوده، چندماه بعد آشناییمون یه دختر به من زنگ زد و گفت که بهش خیانت کرده، من خواستم کات کنم که هم شوهرم کلی دروغ تحویلم داد و هم خواهرش و گفتن خیلی وقت بوده با دختره کات کرده بوده و دختره تهدید کرده خودکشی میکنه اینم رفته باهاش صحبت کنه که شماره منو برداشته و...خلاصه که منم باور کردم و بعدم سریع پیشنهاد ازدواج داد