2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 50 پست
بگو من چکار کنم خونه پدرم اون اختیار خودشون دارن نمیشه من بگم چیزی

ههیی خدا نمیدونی تو چه حالی هستم ،پس فردا مجلسی چیزی داشتن چجوری می‌خوام تنها برم نمیگن شوهرت کو ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
هروقت شوهرت ترک کرد و یه مدت پاک موند که بهت اطمینان داد دیگه مصرف نمیکنه اونموقع تو هم میتونی بهش ا ...

میدونم خانوادم هیچ جوره راضی نمیشن تو این یه سال اندازه صد سال پیر شدم بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفش منطقی نیست. باز اگه معتاد بودنش رو ایراد میگرفت منطقی بود

خب حالا من چیکار کنم میگی، بخاطر مادرم یه ساله نذاشتم شوهرم پا بذاره خونشون آخه تا کی یزره به منم فکر نمیکنن 

حرفش منطقی نیست. باز اگه معتاد بودنش رو ایراد میگرفت منطقی بود

با معتاد بودنش کاری ندارن ، من بی سیاست بودم هر وقت دعوا میکردم با شوهرم قهر میرفتم خونه مادرم اینجا مادرم باید می‌گفت هر روز هر روز نیا قهر وقتی میرن خونه پدرقهر  که بخوان طلاق بگیرن من بی سیاست مادرم از منم بی سیاست تر زندگیمو با دستای خودم خراب کردم 

خب حالا من چیکار کنم میگی، بخاطر مادرم یه ساله نذاشتم شوهرم پا بذاره خونشون آخه تا کی یزره به منم فک ...

قربونت برم من که از دور نمیتونم تو رو درست راهنمایی کنم. زنگ بزن به شماره ۰۹۶۴۰۰ قسمت مشاوره با روانشناس بصورت رایگان دارن. از اونها راهنمایی بگیر. نی نی سایت واسه درد و دل خوبه ولی کسی اینجا تو رو اصولی راهنمایی نمیکنه

قربونت برم من که از دور نمیتونم تو رو درست راهنمایی کنم. زنگ بزن به شماره ۰۹۶۴۰۰ قسمت مشاوره با روان ...

شما بگو میشه تا آخرش به شوهرم بگم نیا خونه مادرم خب اونم عضوی از خانواده ما محسوب میشه 

چند وقت طول کشید ؟به چه دلیل ؟شما هم مادرت شوهرت رو نمیزاشت بره خونشون تنهایی می‌رفتی ؟

۵سال تنها مادرم نبود 

خواهرام و شوهراشون 

بیشتر بد مارو میگفتن 

تازه فقط به شوهرم نه به من که دختر و خواهرشون بودم کم نمیکردن

وقتی به گذشته فکر میکنم حالم خیلی بد میشه