2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 50 پست
ماهی یک بار برو صبح برو تا عصر برگرد عصر برو تا شب خانوادت آن نمیشه گذشت ازشون وقتی پشتنن

خب الان یه ساله میرم زیادم میمونم اتفاقا ولی آخه تا کی تا آخر که نمیشه ,شوهرم بره خونه مادرش بگه تو نیا تو رو نمیزارن خونشون من چه حالی میشن

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خانواده ات نگذر. تو تاپیک قبلی نوشته بودی شوهرت کمپه. با این اوصاف حامی اصلی تو خانواده ات هست. پ ...

بله معتاده و الان تو ترکه چجوری تنهاش بزارم 

درست میشه ولی زمان بر من این دوران رو زیاد طی کردم و کلی پیر شدم

چند وقت طول کشید ؟به چه دلیل ؟شما هم مادرت شوهرت رو نمیزاشت بره خونشون تنهایی می‌رفتی ؟

خب الان یه ساله میرم زیادم میمونم اتفاقا ولی آخه تا کی تا آخر که نمیشه ,شوهرم بره خونه مادرش بگه تو ...

خب دیگه مامانت راضی نیس نمیشه که بره مرد غرور داره بالاخره زن بهش ی چی بگه شماهم برو خانوادت هستن نری هم میگن شوهرت نمی‌زاره بیایی باز ی داستان دیگه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تنهاش نذار ولی بخاطر اون تو روی خانواده ات واینستا

یعنی چجوری تا آخرش که نمیشه تنهایی برم میشه ؟مجلسی چیزی داشتن مادرم اینا چجوری بگم توام بیا ؟

تنهاش نذار ولی بخاطر اون تو روی خانواده ات واینستا

الان بخاطر حرف مادرم تنهایی میرم میام ,مادر شما بگه شوهرتو نیار تا آخرش تنها بیا و برو این کارو می‌کنی ؟

میرم من‌ولی خونه اعصاب خوردی داریم

ادم کشش نداره ولی همیشه از من میشنویی با انرژی مثبت شروع کن خدارو هر لحظه شکر گذاری کن بابت همه چی باور کن همون کم کم عادت کنی کلی زن کی تغییر کرده خستگی ازت رفع میشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ادم کشش نداره ولی همیشه از من میشنویی با انرژی مثبت شروع کن خدارو هر لحظه شکر گذاری کن بابت همه چی ب ...

نه دیگه شوهرم میگه تو منو آدم حساب نمیکنی تنها میری میای من نبرمت خونه بابام تنها برم بیام چیکار می‌کنی 

نه دیگه شوهرم میگه تو منو آدم حساب نمیکنی تنها میری میای من نبرمت خونه بابام تنها برم بیام چیکار می‌ ...

بگو من چکار کنم خونه پدرم اون اختیار خودشون دارن نمیشه من بگم چیزی 

اگه معتاد باشه بله.

خب داره ترک می‌کنه با میل خودش، مادرم میگه شوهرت جادوگره مارو مریض می‌کنه نمیزارع خواهرت ازدواج کنه بختشو بسته مشکل ما اینه 

الان بخاطر حرف مادرم تنهایی میرم میام ,مادر شما بگه شوهرتو نیار تا آخرش تنها بیا و برو این کارو می‌ک ...

هروقت شوهرت ترک کرد و یه مدت پاک موند که بهت اطمینان داد دیگه مصرف نمیکنه اونموقع تو هم میتونی بهش اعتماد کنی و تلاش کنی خانواده ات رو راضی کنی که شوهرت رو بپذیرن ولی در این شرایط ارزشش رو نداره.