2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 50 پست
۵سال تنها مادرم نبود خواهرام و شوهراشون بیشتر بد مارو میگفتن تازه فقط به شوهرم نه به من که دختر و خو ...

خداروشکر الان خوبین ،بعد چجوری شد که رابطتون درست شد ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
ههیی خدا نمیدونی تو چه حالی هستم ،پس فردا مجلسی چیزی داشتن چجوری می‌خوام تنها برم نمیگن شوهرت کو ؟

درک میکنم عزیزم انشالله  پیدا کن آشتی بده روابط بهتر بشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر الان خوبین ،بعد چجوری شد که رابطتون درست شد ؟

با اینکه ما مقصر نبودیم

ولی ما معذرت خواهی کردیم 

رابطمون با خواهرام در حد سلام و احوالپرسی هست 

واقعیتش هر کاری میکنم حرف های گذشته شون رو فراموش نمیکنم چون خیلی بد کردن 

بامادرم هم ارتباط معمولی چون جلوی شوهرم پشت منو خالی کرد ولی با این وجود هیچ وقت ارتباطم رو قطع نکردم 

دوست عزیز به نظرم بعداً یه راهی پیدا کن که آشتی کنن ولی بزار ارتباط محدود باشه نه قطع من آدم بشدت وا ...

نه قطع که نمیکنم رابطمو می‌خوام کاری کنم که روابط مادرم و شوهرم خوب بشه ولی مادرم منطقی حرف نمیزنه میگه شوهرت جادوگره مارو مریض می‌کنه 

دوست عزیز به نظرم بعداً یه راهی پیدا کن که آشتی کنن ولی بزار ارتباط محدود باشه نه قطع من آدم بشدت وا ...

اخه شما مشکلاتی داشتین حالا بماند که کی مقصر بوده ما مشکلی یا دعوایی نکردیم که مادرم یهو گفت شوهرتو نیار خونه ما چون که جادوگره