2777
2789
عنوان

باردارم خواهر شوهرم میخواد بیاد کمک اما من دلم نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 106 پست
عزیزم.. خب خواهرها شوهر و بچه داشته باشند. می تونند روزی دو سه ساعت برات وقت بگذارند. یا غذای تازه ب ...

من یک شهرستان دیگه ام 

خواهرم ی شهرستان دیگه 

قراره بعد زایمان خونه مادرم بیان کمک.

از شانس بدمون هر کدوم یه شهرستانیم 

اگه یه جا بودیم که مشکلی نداشتم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا چیه میگی دختر خوب ، خب همه ی باردارا همین شرایط و دارن مسخره کردن و ایراد گرفتن هم نداره اصلا ب ...

خدا کنه خواهر شوهرمم نظرش این باشه درکم کنه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
گلم پس سعی کن از شوهرت بیشتر کمک بگیری خدا کمکت کنه بلاخره این روزا میگذره خودت پامیشی کارت رو میکنی ...

شوهرم بنده خدا خیلی کمک حالم بود اما خب اونم فقط چند روز مرخصی برای زایمان همسر میدم بعدش باید بره سر کار ..

دیگه پرونده بارداری رو‌میبندم میزاریم کنار 

حقیقتا دیگه حوصله این شرایط. رو ندارم

اصلا از این کارا نکنید.من کمک خواهرشوهر م رفتم انقدر نمک نشناسی کردن که تا عمر دارم بیشتر از سالی یک ...

والا من قدر دان هستم 

هدیه هم میگیرم براش 

اما خب میخام اگه میاد برای کمک واقعا از ته دلش برای کمک باشه ن چیزای دیگه

ببین اسی اولا آرایش کن اشکال نداره دوما همه تو بارداری زشت میشن اینقد زودرنج نباش هرچی گفت بگو وای آ ...

ممنون 

راه حل خوبی بود

بنظرم با اومدنش ،سختیت بیشتر میشهچون حساسی و سعی میکنی بیشتر به زندگیت برسی ک مبادا ایراد بگیره و سخ ...

دقیقا

با اون حال بارداری و زایمان مطمئنا پا میشم اینور اونور خونه رو مرتب کنم.تمیز کنم که ببینه تمیزه نگه کثیف بود خودم تمیز کردم

مگه شوهرت حامله أست؟؟؟؟

خخخ

میگه خواهرم وظیفشونه بیان 

دیگه نمیدونه چیا بهم قبلا گفته و ممکنه بعدا بازم بگه 

خب پس خواهرشوهر چرا مياد؟ مياد براي همين كارا

نه 

فرشم بخواد بشوزه خودم نمیزارم 

اذیت میشه کمردرد میشه 

فقط برای غذا درست کردن ظرف شستن بازی با بچه و اینیچیزا میاد

خودت اعتماد به نفست اومده پایین،ارایش کن وبه خودت برس،برای دل خودت،الان چهرت طبیعیه،ببین من واقعا تغ ...

اره اعتماد بنفسم خیلییییی اومده پایین 

اصلا از همسرم خجالتم میلاد نگاهم کنه 

خودم نمیخام آینه نگاه کنم 

وحشتنااااک احساس زشتی میکنم

نه اسی،لزار بیاد،وطیفشه،برادرزادشه،چرا برای چیزی که با ارایشه حله،میخوای خودت وخانوادت ازار بدی،مگه ...

دیگه آخرش بگم نگم میاد 

ینی شوهرم هیچ جوره قبول نمیکنه ک‌نیاد

خووو همون موقع زایمان بیاد بگو الان زحمت نمی‌دم به شما .

شوهرم هرچی میگم قبول نمیکنه 

منم دیگه نمی‌دونم چی بگم 

اونم  هفته ۳۶ میاد تا ۳۸ ک من میرم بیمارستان 

بعدش چند روز میمونه من میرم خونه مادرم اون خونه خودشون