2777
2789
عنوان

باردارم خواهر شوهرم میخواد بیاد کمک اما من دلم نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 106 پست
هست آخه سالی یکبار میرم خونه مادر شوهرم هر بار یک تیکه میندازه بهم ..غیر مستقیم میگه به داداشم نمیای

گلم پس سعی کن از شوهرت بیشتر کمک بگیری 

خدا کمکت کنه بلاخره این روزا میگذره خودت پامیشی کارت رو میکنی

بعد از بارداری هم حسابی به خودت برس

فرسا بده قالیشویی،نه بخاطر خواهرشوهر،بلکه بعد زایمان بخاطر شرایط جسمی وبچه گوجیک نمیتونی مدت ها تمیز کنی،خونه ام یه گردگیری وتمیزکاری سطحی با همسر،

بنده خدا داره میاد کمکت،چون مسلما با بچه کوچیک،زایمانم کنی،کمک میخوای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا از این کارا نکنید.من کمک خواهرشوهر م رفتم انقدر نمک نشناسی کردن که تا عمر دارم بیشتر از سالی یکی دوبار پا نمیزارم تو خونش.اونم در حد یکی دوساعت بخاطر همسرم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
هست آخه سالی یکبار میرم خونه مادر شوهرم هر بار یک تیکه میندازه بهم ..غیر مستقیم میگه به داداشم نمیای

خدا لعنتشون کنه کسایی که حس ناکافی بودن به آدم میدن

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
.میگم نیاد شوهرم قبول نمیکنهاگرم بیاد ب قول شما مجبورم هر روز قبل همه پا شم آرایش کنم

ببین اسی اولا آرایش کن اشکال نداره 

دوما همه تو بارداری زشت میشن 

اینقد زودرنج نباش 

هرچی گفت بگو وای آره خودمم میدونم چهره ام تغییر کرده 

وای آره فلان چیز رو نخریدم انشاالله روبراه بشه اوضاعمون میخرم 

آره وای اصلا اوضاعم روبراه نیست همه جای خونمون کثیفه و غصه میخورم نمیتونم جمع کنم 

آره کی میشه منم فارغ بشم مثل بقیه به کارام برسم و مثل قبل بشه قیافم 

اصلا براش گارد نگیر 

ناراحتم نشو تاییدش کن هم خودت اذیت نمیشی هم اون باهات کم کم رفیق میشه و میدونه به دل نمیکیری ولت میکنه

.میگم نیاد شوهرم قبول نمیکنهاگرم بیاد ب قول شما مجبورم هر روز قبل همه پا شم آرایش کنم

بنظرم با اومدنش ،سختیت بیشتر میشه

چون حساسی و سعی میکنی بیشتر به زندگیت برسی ک مبادا ایراد بگیره و سختی و خستگیتو بیشترمیکنی فقط

اسی ولی فرشاتو بده قالیشویی یکیم بیار خونرو تمیز کنه،بهرحال زایمان کنی مهمون میاد واست دیگه

خونه رو ک‌تمیز میکنیم خواهر شوهرمم نیاد بعد زایمانم اسباب کشی داریم برای خونه جدید.میخام با فرشا و لوازم تمیز برم

الان مسأله سر و وضع خودمه 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
خب ادم تا خونش کثیف نباشه که خونه تکونی نمیکنه دیوانه ای ها

خونه که تمیز میشه ..

نه برای خواهر شوهر کلا اسباب کشی داریم یا برای دیدن بچه میان 

الان مشکل سر و صورتمه 

ک خراب شده  لک انداهته

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
دوستان وقتی کسی در مورد خواهرشورش چیزی میگه یعنی قبلا ازش دیده و این رفتارها رو کرده

والا 

من سه تا خواهر شوهر دارم همیشه از دوستای بقیه تعریف کردم همه جا..چون واقعا خوبن .اما خب این فرق داره.جایی بدیشو نگفتم اما نمیخام زیاد باهاش نشست و برخواست کنم یا تو‌دیدش باشم

دیگه شرایط تو رو می‌دونه احمق نیس که

والا میترسم خودشو بزنه به اون راه 

این شرایط و وضعیتم تو ذهنش بمونه

با جاریم مقایسه کنه

خونه رو ک‌تمیز میکنیم خواهر شوهرمم نیاد بعد زایمانم اسباب کشی داریم برای خونه جدید.میخام با فرشا و ل ...

خودت اعتماد به نفست اومده پایین،ارایش کن وبه خودت برس،برای دل خودت،الان چهرت طبیعیه،ببین من واقعا تغییر چندانی نداشتم،طوریکه فردای زایمانم ۶۳کیلو بودم،۵کیلو بیشترز قبل بارداریم،هیچ کس بینارستان تو۴۱هفته بودم ولی باورش نمیشد اومدم زایمان،خلاصه ۴روز بعد زایمان خواهرشوهر بزرگم اومد دیدنم،برگشت گفت شکمت جمع نشده هااا،هنوز شکم داری😑😑خب دیوس من۴روز زاییدم تو همینجوریش شکمت از من بزرگتره،ولی به یورم بود واقعا،مهم خودم بودم که میدونستم این حرفا چرته،توام اعتماد بنفس خودت بالا ببر،همین الانشم ارایش کن،به خودت برس،و...