2777
2789

فرداشب میخام برم عروسی اونم به زور

خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا چرا؟

۴ساعت راهه تا محل عروسی....شوهرم‌گیر داده صبح زود بریم...اخه من خونه داماد چطوری آماده بشم ...زنها هم کلی وسایل آرایش و مو لباس  دارن واقعا سختمه

خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم.... 
۴ساعت راهه تا محل عروسی....شوهرم‌گیر داده صبح زود بریم...اخه من خونه داماد چطوری آماده بشم ...زنها ه ...

عب نداره بجاش همه وسایلمو ببر پر کن ماشینو تا بفهمه سخته واسته خانوما

A cat lover    

خوشبحالت چرا نمیری ؟ الان دوساله من نرفتم عروسی .

اونجاهمه میخان برن آرایشگاه ...ولی من دستم خالیه....هزینه آرایشگاه ندارم....لباس خریدم وهدیه عروسی گرفتم دیگه چیزی نمونده 

منم فردا تولد شوهرم بود...براش کیک هم خریدم...ولی دعوا و بحثمون شد هر کی جدا شامشو خورد خوابید

ای بابا منم خیلی ناراحت میشم دعوا زوج یا مثلا پدر و مادرم رو میبینم ایشالا شما هم باهم آشتی کنید هیچ وقت بحث نداشته باید

A cat lover    

ای بابا منم خیلی ناراحت میشم دعوا زوج یا مثلا پدر و مادرم رو میبینم ایشالا شما هم باهم آشتی کنید هیچ ...

باید اشتباه شد ببخشید نمیدونم چی بود😂

A cat lover    

ای بابا منم خیلی ناراحت میشم دعوا زوج یا مثلا پدر و مادرم رو میبینم ایشالا شما هم باهم آشتی کنید هیچ ...

آره دعا کن برامون و اینکه خدا بهم آرامش بده.

منم برات صلوات میفرستم