۸ ماهه باردارم.ی دختر یک و نیم ساله هم دارم ..کسی نیست کمکم کنه.ینی خانواده خودم شرایطش و ندارن.خواعرشوهرم میخواد بیاد اما من دلم نمیخواهد..نمیدونم آیا واقعا میاد برام کاری میکنه یا نه اما اینو میدونم صد درد صد نگاه کم و کسری های لوازم خونه رو میکنه..نگاه فرشا وخونم میکنه که بخاطر بارداری و بچه کوچیک کثیف شده وواقغا امکان تمیز کردن ندارم.میدونم میاد انداممو میبینه سرو صورتمو نگاه میکنه که چقدر افتضاح و زشت شدم.صورتم لک انداخته.. خیلی با قبل بارداری فرق کردم
چاق و زشت شدم😔
دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خونه که تمیز میشه ..نه برای خواهر شوهر کلا اسباب کشی داریم یا برای دیدن بچه میان الان مشکل سر و صورت ...
خیلی طبیعیه خب عزیزم
من با اینکه مجردم صورتم کلی لک و جوش داره
تو که بارداری خب
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨