2777
2789
عنوان

باردارم خواهر شوهرم میخواد بیاد کمک اما من دلم نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 106 پست
استرس که برات بده . اگه از پس کارهات برمیای با شوهرت مطرح کن و بگه که راضی به زحمت نیستیم برای زایما ...

از پس کارام بر میام 

اما تو زایمان تغیرات هورمونی زیاد میشه

افسردگی میگیرم 

بیحال میشم 

بارداری قبلی اینطوری بودم

تا یکماه حالم خوب نبود .صبح تا شب خواب بودم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی به شوهرم سفت و‌محکم بگم نیاد؟

نه اسی،لزار بیاد،وطیفشه،برادرزادشه،چرا برای چیزی که با ارایشه حله،میخوای خودت وخانوادت ازار بدی،مگه زن زایو بدون کمکی میشه،اونم با یه بچه کوچیک دیگه

من هم تو بارداری حوصله کسی رو ندارم 

ولی بعد زایمان مجبوری 

خواهر شوهرم 2 ماه زودتر میخواست بیاد .

گفتم حوصلت سر میره . موقع زایمان بیا

بچه کوچیک هم داشتم باردار بودم 

راضی باش به رضای خدا 
ول کن بع اینا فکر نکن خانم باردار همینه دیگه منم۳۴ هفته ام اندام و قافه کلا عوض شدم.اماشعورداره حدا ...

منم هفته ۳۳ هستم 

یکماهه خونه مادرمم..دو هفته دیگه میرم خونه ام.خواهر شوهرم میاد تا یک هفته بعد زایمان بعد دوباره میام خونه مادرم تا یکماه 

برای اون دو هفته ای که خواهر شوهرم قراره بیاد عزا گرفتم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
خونه که تمیز میشه ..نه برای خواهر شوهر کلا اسباب کشی داریم یا برای دیدن بچه میان الان مشکل سر و صورت ...

خیلی طبیعیه خب عزیزم

من با اینکه مجردم صورتم کلی لک و جوش داره

تو که بارداری خب

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨

اهان اون قسمتو نخوندم که گفته بود آدم با مامان خودش فقط توی این شرایط راحته ولی خب وقتی مجبوره باید ...

مادرم دارد کمر درد داره نمیتونه کمک کنه..من فقط نگران دخترمم 

من بیمارستان بودنی کسی باشه سرشو کرم کنه غذا بده بهش و..

خب بیچاره میخاد بیاد بهت کمک کنه این فکرا چیه میکنی؟همه میدونن زنا تو بارداری قیافه و اخلاقشون تغییر ...

دستش درد نکنه.

آدم ناسپاسی نیستم 

اما میترسم تو رومم نگه دلش چیزایی بگه

آخه من خیلی تغییر کردم 

زشت شدم 

صورتم خراب شده 

عزیزدلم تو الان بارداری اصلا مهم نیست که نمیتونی کاری بکنی.اگر آدم خوبیه بیاد کمکت که خوبه.

چی بگم 

آدم خوبی که هست اما نیش و کنایه هم گاهی داره  

امیدوارم نیاد اومد هم درکم کنه 

ول کن این بدبینی رو عزیزم جنبه مثلتش ذو ببین‌که دخترت پیش به ادم قابل اعتماد مثل عمه ش میمونه تایمی ...

اره از این نظر خیلی خوبه 

آدم امین و مورد اعتماد پیش دخترمه 

منم دیگه دغدغه فکری از این نظر ندارم

اگه نمی‌خوای ببینیش بهونه بیار یا خودتو بزن به حال بدی که آره بیای اینجا برات خوب نیست و اینجوری ...

اینجوری بدتر میشه 

بگم حالم بده همین فردا میاد

مادرت یا خواهرت نمیتونه بیاد پیشت فرش هارو بده قالیشویی یه کارگر بگیر ۲ روزه تمیز کنه خونتو فرش هات ...

نه هیشکی شزایط اومدن به خونمو نداره 

بعد زایمان میام خونه مادرم تا یکماه

سخت نمی‌گیرم نمیخام با جاری و..مقایسه بشم 

عزیزم خب دقیقا مگ ب همین دلایل نمیاد؟ میاد کمک حالت باشه دیگ همه ما میدونیم بارداری با وجود بچه کوچی ...

نمی‌دونم امیدوارم زودتر به شرایط قبلی بر گردم

❤️همین ک پیشنهادشو داده ینی براش مهمی گلم

اره 

دختر خوبیه 

مهربونیشو داره اما نیش و کنایه اش هم هست