2777
2789
عنوان

باردارم خواهر شوهرم میخواد بیاد کمک اما من دلم نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 107 پست
مادرشوهر كنم به اسم بيام كمك گير داده بود بياد، حالا اصلا هم نه رابطه اي داشتيم نه ازش خوشم ميومدهي ...

خوب نیت قلبیشو فهمیدی.میخواست تو رو بهانه کنه و ب هدف خودش برسه وگرنه از مادرشوهر خواهر شوهر دلسوز در نمیاد

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
حس میکنم ب شما حسودیش میشه که هی میخواد با تخریب کردن شما خودشو بالاببره

نمی‌دونم 

یا بار باهم رفته بودیم بیرون یک دختر پسری بودن تقریبا تو تیپ و قیافه منو همسرم برگشت بهم گفت دختره بهش میاد مادر پسره باشه..اینو دقیقا به من تیکه انداخت

من ۳ سال از همسرم بزرگترم.هرچند اصلا در ظاهر مشخص نیست و برای همسرمم مهم نیست و خیلی دوستم داره اما خب ظاهراً این خواهر شوهرم مشکل داره 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری نمیکنی برای پوستتچیا استفاده میکنی؟

هیچی والا اصلا برام مهم نیست

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا