2777
2789
عنوان

باردارم خواهر شوهرم میخواد بیاد کمک اما من دلم نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2161 بازدید | 106 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب دقیقا مگ ب همین دلایل نمیاد؟ میاد کمک حالت باشه دیگ همه ما میدونیم بارداری با وجود بچه کوچیک وحشتناکه 

منم تو بارداری خیلییی زشت شدم اما از این زشت بودن لذت میبردم چرا؟ جون بخاطر بارداریم بود موقت و گذرا ، این احساست بخاطر هرموناس بهش توجهه نکن راحت باش، 

میخواد بیاد چه کار کنه؟کلا چه کمکی قراره بکنه؟

برای خونه برای بچه غذا درس کنه پوشک عوض کنه هرچند بعید می‌دونم 

اما به قول شوهرم حداقلش اینه که تنها نیستم یکی هست پیشمون

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
من برا خواهر شوهرم خودم رفتم کمکش ولی واقعا فقط قصد کمک داشتم

خدا خیرت بده

کاش خواهر شوهر منم واقعا برای کمک بیاد

و بارداری منو درک کنه 

بعدا تو دلش یا پشت سرم چیز نگه  

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
منم سختی رو ترجیح میدم چون از نظر روحی مطمئنا اذیت میشماز طرفی هم وختی به دخترم فک‌میکنم نمیخام مادر ...

پس خونه و اینا رو بی خیال بشو چون میدونن شرایط تمیز کاری نداشتی ولی ب خوددددت برس  مرتب شو  موهات و سشوار کن.  رژگونه بزن رژ مداد چشم  کلا ی ته آرایش لایت وملیح خوشبو کن نذار ایراداتت ب چشش بیاد منم مثل خودتم. حقیقتا خوشم نمیاد کسی خاله زنک باشه خودممم نیستم.  ولی چ میسه کرد

خدا خیرت بدهکاش خواهر شوهر منم واقعا برای کمک بیادو بارداری منو درک کنه بعدا تو دلش یا پشت سرم چیز ن ...

❤️همین ک پیشنهادشو داده ینی براش مهمی گلم

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دومی دختره ؟ 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

باید محرم بیاد کسی ک ازش حس ناامنی نگیری

خواهرام خودشون شوهر و بچه دارن 

مادرم پا درد کمر درد 

تو باردار توانم هرچند مادرم بود اما کمکی نتونست بهم بکنه 

اونجا هم باز یکی دیگه از خواهر شوهرام بود انصافا هیچی نشنیدم بگه.تازه خودش می‌گفت خانوم تو بارداری فرق میکنن اصلا هم مهم نیست بعد زایمان خوب میشی 

فعلا تا قبلی ک بیاد فرشا رو بده قالیشوییاینکار که با شوهرته دیگه

اره قراره تا قبل اومدنش بدیم قالیشویی

بابا حالا چرا از قبل قضاوت میکنی بنده خدا شاید اصلا اینا تو ذهنش نیست

هست آخه 

سالی یکبار میرم خونه مادر شوهرم 

هر بار یک تیکه میندازه بهم ..

غیر مستقیم میگه به داداشم نمیای

پر از افکار منفیی

دیگه بعضی خواهر شوهرا حوری بهشتی هم عروسشون بشه فک‌میکنن لیاقت برادرشان بیشتر از ایناست

عزیزم.. خب خواهرها شوهر و بچه داشته باشند. می تونند روزی دو سه ساعت برات وقت بگذارند. یا غذای تازه بیارند.
مامانت با کمردرد و پادرد هم می تونه باشه در حد عوض کردن پوشک و بازی با بچه ی اول کمک کنه.