۸ ماهه باردارم.ی دختر یک و نیم ساله هم دارم ..کسی نیست کمکم کنه.ینی خانواده خودم شرایطش و ندارن.خواعرشوهرم میخواد بیاد اما من دلم نمیخواهد..نمیدونم آیا واقعا میاد برام کاری میکنه یا نه اما اینو میدونم صد درد صد نگاه کم و کسری های لوازم خونه رو میکنه..نگاه فرشا وخونم میکنه که بخاطر بارداری و بچه کوچیک کثیف شده وواقغا امکان تمیز کردن ندارم.میدونم میاد انداممو میبینه سرو صورتمو نگاه میکنه که چقدر افتضاح و زشت شدم.صورتم لک انداخته.. خیلی با قبل بارداری فرق کردم
چاق و زشت شدم😔
دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خونه که تمیز میشه ..نه برای خواهر شوهر کلا اسباب کشی داریم یا برای دیدن بچه میان الان مشکل سر و صورت ...
خیلی طبیعیه خب عزیزم
من با اینکه مجردم صورتم کلی لک و جوش داره
تو که بارداری خب
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨