2777
2789
عنوان

تولد خواهر شوهرمه ده روز دیگه

517 بازدید | 66 پست

واین خواهر شوهر خیلی به من بد کرد

هرجا خوبی کردم گفت خودشیرین خود نما

و کلا خیلی ضربه بهم زد بازبونش

تصمیم گرفتم میریم خونه مادر شوهرم براش کیک بگیریم ببریم  شما میگید کارم درسته انجام بدم یانه

یک دلم میگیرم مهم شوهرمه بزاار من خوبیمو برسونم

باز شما بگید لطفاچیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه.  کارت بیشتر شبیه باج دادن هست. 

من خودم خاک کف پای تو می کنم تو رو خدا به من کاری نداشته باش

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بهت میگه خودشیرین باز میخوای کیک ببری؟

خوبی؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
نمیدونم والا یکی میگه تو خوب باش خدا جوابت میدهیکیم میگه نه این ادم بدیه

خوب بودن یعنی فتنه نکنی سرت تو کار خودت باشه و دنبال شر نباشی.لازم نیست اضافه کاری کنی وقتی همینطوری برچسب داری

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم