2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاعی در این مورد ندارم متاسفم. ولی من یه خواسته ای دارم دعام کن لطفاً 🥺🦋✨ امیدوارم به حق خدای بی شریک به حاجت دلتون برسید 🦋 💕 

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
اطلاعی در این مورد ندارم متاسفم. ولی من یه خواسته ای دارم دعام کن لطفاً 🥺🦋✨ امیدوارم به حق خدای بی ...

چشم گلم حتما

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .

نمیدونم تو رو خدا دعا کن به همه ی حاجتام برسم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
چشم گلم حتما

ممنون از دل پر محبت و قشنگت😍💞

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
تعریف میکنی؟.؟.

یکی از دوستام با یه پسره داشت آشنا میشد یهو همه چیز به هم خورد مدت ها گذشت و ازشون خبری نبود

رفتن که رفتن

ولی دوستم خوشش اومده بود دلش گیر بود

دلش شکسته بود رفتیم حرم

دقیقا روبه روی ضریح نشسته بودیم

داشتیم دعا میکردیم

دقیقا همون موقع زنگ زدن و برگشتن