2777
2789
عنوان

تولد خواهر شوهرمه ده روز دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 66 پست
۴ ماهه خونه مادر شوهرم نرفتیم خواهرش فقط دوبار روبیکا پیام داده تو این چهار ماهولی من ماهی دوبار زنگ ...

بزن تو نت  بت خانواده همسر بشکن.   کامل تاپیک هاش بخون خیلی خوبه.   تهش می بینی تو از اونها یه بت ساختی انقدرها هم قدرت و بزرگی ندارن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن تو نت بت خانواده همسر بشکن. کامل تاپیک هاش بخون خیلی خوبه. تهش می بینی تو از اونها یه بت سا ...

دقیقا عزیزم چشم مرسی ازتو چرا دروغ همش از ترسمه وگرنه دل خوشی ازشون ندارم

دقیقا عزیزم چشم مرسی ازتو چرا دروغ همش از ترسمه وگرنه دل خوشی ازشون ندارم

این تاپیک بخون منم بیشتر اشتباهاتم حاصل ترسم بود هر بار یه چیزی بهونه می مردم که نه من احترام گذاشتم.  به خاطر شوهر بود به خاطر آبروم بود.  ولی تهش همه اش به خاطر ترس هام بود

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

این تاپیک بخون منم بیشتر اشتباهاتم حاصل ترسم بود هر بار یه چیزی بهونه می مردم که نه من احترام گذاشتم ...

اره منم رهاشون میکنم و حتما تاپیک هارو میخونم

شوهرم بهم گفت تو خیلی انتظار داری 

تودلم ناراحت شدم که خانوادش انتظار دارن من عملی میکنم

ولی اونا منو دارن له میکنن اره همش ازترسه

حتما میرم میخونم

اره منم رهاشون میکنم و حتما تاپیک هارو میخونمشوهرم بهم گفت تو خیلی انتظار داری تودلم ناراحت شدم که خ ...

یه بار به شوهرم گفتم چرا ما برای خانواده ات اون کار کردیم ولی اونها تو اون موقعیت سخت که رسیدیم برامون جبران نکردن؟ 

پرید بهم که مگه طلبکاری؟  اون موقع خیلی ناراحت شدم و ساکت شدم ولی گذشت و یه موقعیت دیگه برای اونها اتفاق افتاد. شوهرم گفت بریم فلان کار براشون بکنیم.  گفتم یادته اون روز بهم گفتی مگه طلبکاری؟ راست می گفتی طلبکار نیستم ولی به این رسیدم که هیچ بدهی هم بهشون ندارم !   پس نمی خوام فلان کار دیگه براشون انجام بدم 

اگه رابطه برابر بود انجام می دادم ولی از رابطه یه طرفه خوشم نمیاد!