2777
2789
عنوان

نمی‌دونم همسرم خائنه یا نهههه

753 بازدید | 92 پست

همسر من بهره هوشی بالایی داره خیلی بالا

بخاطر این میگم شاید داره خیانت می‌کنه و ردی از خودش بجا نمی‌ذاره .بجز بوی ادکلن زنانه

یعنی هروقت بیرون بودم و اون خونه بوده من بوی ادکلن رو استشمام میکنم.و هیچ مدرک دیگه هم نداااااارم.اونم میگه حساس شدی و اشتباه میکنی

عجب بیهوده تکراریست دنیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به دوربین جایی تو خونه مخفی کن بعدا نگاه کن ببین شکت درسته یا نه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

دقیقا داری درست فکر میکنی 

یه بار بگو میرم مثلا خونه مامانم یا کسی 

یه روزی که خسته نیست و حالش خوبه 

مثلا بگو صبح میرم خودت آخر شب بیا دنبالم 

بعد برو یکی دو ساعته برگرد خونه 

مطمئن باش مچ جفتشونو میگیری 

جاااااانه عمت لایک نکن ! 

حس یه زن هیچوقت دروغ نمیگه 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

خب میشه یه بار بگی میرم بیرون بعد که رفتی بیرون خونه منتظر بمونی ببینی کسی میاد یا نه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ضمنا هیچ وقت سابقه خیانت نداشته...هیچ جا سوتی نداده...و مزاجش هم سرده .ولی سلایق خاصی هم داره...این بوی ادکلن منو دیوانه می‌کنه...از طرفی هم میگم چرا مثلاً بهش نمیگه بدون ادکلن بیا که شک نکنم ...و دلیل بر صداقتش میبینم نمی‌دونم واقعا

عجب بیهوده تکراریست دنیا

برو تو انباری قایم شو بعد ببین کسی میارع خونه یا نه دوست من تو کمد دیواری قایم شد مچ شوهرش گرفت 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا