2777
2789
عنوان

تولد خواهر شوهرمه ده روز دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 66 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستم میگیا حتی به شوهرم میگم زنگ بزن حالش رو بپرس یعنی اشتباه میکنم؟

😲😲😲😲😲😲😲😲😲 کارت خیلی اشتباهه.   اصلا نباید بگی زنگ بزن.  خودش خواست بزنه نخواست هم نزنه

تو انقدر خواهر شوهرت مهم کردی که خودش هم فکر کرده چه خبره!   حتی شوهرت رو هم حساس کردی که حتما خواهرم شخص مهمی تو زندگیم هست 

خدایی یکم رو خودت کار کن !   چرا انقدر خودت کم می بینی!

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ولی انتظار استوری داره برام یه استوریم گذاشت خیلی سرد بود

اصلا تولد اون چیکار به تو داره انقدر خودت کوچیک می کنی.  تو  وظیفه ای نداری!    خودش مگه  ننه و آقا و شوهر و کس و کار نداره ؟   

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

😲😲😲😲😲😲😲😲😲 کارت خیلی اشتباهه. اصلا نباید بگی زنگ بزن. خودش خواست بزنه نخواست هم نزنهتو ان ...

بخدا چون فتنه کردن که زنت حال ما نمیپرسه

ولی خودشون اصلا به من زنگم نمیزنن

نمیدونم والا یکی میگه تو خوب باش خدا جوابت میدهیکیم میگه نه این ادم بدیه

اصلاااااا اینطور نیس، لا اقل برای این دوره زمونه این اصلاااا صدق نمیکنه. با هر کسی مول خودش باید رفتار کنی، در قبال بدی خوبی کنی، بلانسبت یه چیز دیگه فرضت میکنن. 

بخدا چون فتنه کردن که زنت حال ما نمیپرسهولی خودشون اصلا به من زنگم نمیزنن

چون هر بار بهت گله کنه سریع باج می دی اوضاع به مراتب بدتر می شه.  

هر وقت گفت زنت حالا ما رو نمی پرسه. راحت بگو چون شما زنگ نمی زنید فکر کردم رسم ندارین! 

اصلا تولد اون چیکار به تو داره انقدر خودت کوچیک می کنی. تو وظیفه ای نداری! خودش مگه ننه و آقا ...

چرا ولی منو شوهرمو کردن همه کاره اصلا احترام من نمیزاره ولی انتظار احترام داره زنگ بزنم ولی نمیزنه خودش و مامانش

اینکه مامانه انتظار داره بهش بگم ابجی ولی اون مثل برده بامن رفتار کنه اینکه شوهرش بهش محبت نمیکنه اون رو نمیگردونه ولی انتظار داره ازشوهرم منو ول کنه بچسبه به خواهرش

چون هر بار بهت گله کنه سریع باج می دی اوضاع به مراتب بدتر می شه. هر وقت گفت زنت حالا ما رو نمی پرسه ...

میگن عروس زنگ میزنه حال احوال میپرسع

نه مادر شوهر خواهر شوهر ولی دروغ میگن

اول ها زنگ میزدن الان دوساله نمیزنن

اصلاااااا اینطور نیس، لا اقل برای این دوره زمونه این اصلاااا صدق نمیکنه. با هر کسی مول خودش باید رفت ...

چون سلیطن خدایی استرس میگیرم بخوان برام فتنه بپا کنن

چرا ولی منو شوهرمو کردن همه کاره اصلا احترام من نمیزاره ولی انتظار احترام داره زنگ بزنم ولی نمیزنه خ ...

خوب ببین همه این واکنش ها حاصل رفتار اشتباه و ضعیف تو هست  انقدر به هر ساز اونها رقصیدی که اصلا رو سر زندگیت سوار شدن! 

از ده روز قبل هول داری که کیک تولد برای اون تحفه بخری؟ اگه باج دادن نیست پس چیه؟