2777
2789

رفتم در خونشون ولی فک‌کنم دست خالی پسم زدنم میدونم‌گنه کارلووی فک میکردم زور حضرت عباس (ع) از‌گناه من بیشتر باشه ولی من امسال اربعین برای اولین بار پیاده رفتم به التماسشون بیوفتم حل کنند فک کنم نشد که بشه داغون داغونم کنکور هم دارم هعیی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حقیقت رو گفتم ن فاز منفیمثبت اندیشی الکی رویابافیه فقط

من بارها ازشون کمک خواستم و کمکم کردن علاوه بر اون مثبت اندیشی با خاطر قانون جذبه و اینکه خب گفتم اعتقاد ندارید وارد نشید و نظر ندید

بهشون اعتماد کن و سعی کن زورکی چیزیو نخوای درخواست کن ولی گاهی ما انگار طلبکار باشیم خدای نکرده می ریم در خونه شون، اونا مهربونن یه وقتایی شاید صلاحت نبوده

مگه نشنیدی خودشون غذا نداشتن سه روز روزه بودن غذاشون دادن یتیم و فقیر و سائل از این بخشنده تر مگه هست 

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

هیچ دعایی بی پاسخ نمیمونه چون خدا وعده داده ادعونی استجب لکم. یعنی من را بخوانید تا اجابتتان کنم.

و سه اتفاق برای دعا می افته:

۱. همون دعا برآورده میشه.

۲. خدا بهتر از اون دعا و خواسته رو بهمون میده.

۳. تو اون دنیا پاداش میگیریم.

یه بزرگی می گفت کاش هیچ دعام این دنیا برآورده نمیشد و خدا جواب همش رو تو اون دنیا بهم میداد.