2777
2789

یه جا لممممم دادم ب مبل تکون نخوردم حوصله کارو ندارم آخه کار محترم بزار تو حال خودم باشم خودت کارای خودتو بکن منم ی گوشه از خونه دراز کشیدم 😐😐🙂 واقعی میتونم تا دوهفته بدون تحرک یه جا باشم تکون نخورم این یکی از آرزوهای منه

منم دیگه از ظرف شستن بدم میاد مخصوصا اینکه همه ی دوروبری هام ماشین ظرفشویی گرفتن

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح رفتم کلی خرید کردم بدو بدو اومدم ناهار پسرمو که الفردو خواسته بود اماده کردم.مامانم خونه نیست واسه شام بابام اینا ماکارونی گذاشتم که ببرم.ظرفارو شستم خونه رو مرتب کردم الان یکم اومدم بشینم.یکم بعد باید پسرمو ببرم باشگاه🫥😒😆😆

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

اون تیکه اخرش ارزوی منم هست😁،،واقعا خیلی انرژیم پایینه واسه کار خونه،،ولی عصر و شب خیلی بیشتر دوست دارم اکثرا اون موقع کارامو انجام میدم،مثلا دیشب شام گذاشتم بعد لباسشوویی رو روشن کردم،خونه رو جارو زدم و گردگیریم کردم،،چندتا گلم خریده بود جاساز کردم و خلاصه حالم خوب میشد با دیدنشون