2777
2789
عنوان

حسابی کار خونه دارم جارو نکردم ظرف نشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 94 پست
من یه بار خریدم وقت نداشتم پاک کنم گذاشتم یخچال گفتم شب پاک میکنم یادم رفت سه روز بعد یادم اومد ولی ...

چه خوب پس منم بذارمشون توی یخچال روی کابینته فعلا😪

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

ببین بنظرم کار خونه سخت ترین کار دنیاست الآن من میرم کلاس هفته ای دوبار اون سه ساعت برام یکساعت میگذ ...

من کار خونه آشپزی دوست دارم ولی این روزها خسته ام بچه نوپا هم دارم شوهرمم هم نزدیک یک ماهه ندیدم دلتنگ اونم هستم دوتا بچه نوجوان هم دارم دیگه نوجوان تو این سن میدونی چقدر اذیت میکنند و لجباز هستن خلاصه انرژی ازم گرفته میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرص فینیش میریزم دیگه جلاسنج نیاز نداره

جلادهنده منم نمیریزم.حتی وقتی ژل هم بریزم نیازی نیست واقعا.فقط دستگاهو خراب میکنه

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان