2777
2789
عنوان

موتور سواری دختران😂🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 124 پست
خوب باشه .ادم گزارش میده بازم .ادم بابت سرو صدای زیاد همسایه سردرد بگیره شکایت میکنه .همسایه میگه به ...

وااااا چه ربطی داره 

مثلا طرف چون دختره و موتورسواره چه مزاحمتی برای تو داره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین کنار سنگین سوارتون اومد😍😍😂

😍🎀

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

خوب باشه .ادم گزارش میده بازم .ادم بابت سرو صدای زیاد همسایه سردرد بگیره شکایت میکنه .همسایه میگه به ...

بعد الان یه سوال دیگه استاد

موتور سواری دخترا چه ربطی به سر و صدای همسایه ها داشت؟ :/

سیسی چقدر میتونی زن ستیز باشی وای😂😂😂مغزم داره منفجر میشه اینا چیه میگی😂😂😂😂😂😂

زن ستیزی همش کشکه ....زن ستیزا میگن زن موتورسواری کنه

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

اوووو به بههه 😂🎀

😌😌😂

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

😍🎀

❤️😌

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

بعد الان یه سوال دیگه استادموتور سواری دخترا چه ربطی به سر و صدای همسایه ها داشت؟ :/

سرو صدای همسایه مساله ای هست که صدای به همسایه بغلی ربطی نداره  ازاد هست همسایه سرو صدا کنه ..ولی همسایه بغلی شکایت میکنه .بابت ایجاد مزاحمت یا حواس پرتی .چون هرچیزی مزاحم و یا حواس پرتی باشه میتونی را شکایت کنی .تو‌خارج بابتش خسارت میدهند

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

الان یه نر فشاری میاد میگه نهههههه موتورسواری شان زن رو میاره پایین🤣🤣🤣🤣

دقیقا تایپم قبلی وضعیت همین بود

هعی یکی میگفت نه بیکلاسیه اون یکی میگفت اروپاییا هم انجام نمیدن اون یکی میگفت نه فلان😂😂

اینجا زن برعلیه زنه 😐

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

سرو صدای همسایه مساله ای هست که صدای به همسایه بغلی ربطی نداره ازاد هست همسایه سرو صدا کنه ..ولی هم ...

همسایه اصلا مجاز نیست سر و صدا کنه

تا وقتی مجازه که کارش به کار دیگران صدمه نزنه تا وقتی مجازه که باعث نشه بقیه اذیت بشن

بعدشم اصلا چرا چون همسایتون شلوغ میکنه باید زنگ بزنید دخترای موتور سوارو گزارش کنید؟ 

دقیقا تایپم قبلی وضعیت همین بودهعی یکی میگفت نه بیکلاسیه اون یکی میگفت اروپاییا هم انجام نمیدن اون ی ...

از شدت فشار خوردن یه سریا میشه برق تولید کرد🤣🤣