2777
2789
عنوان

موتور سواری دختران😂🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 125 پست
سرو صدای همسایه مساله ای هست که صدای به همسایه بغلی ربطی نداره ازاد هست همسایه سرو صدا کنه ..ولی هم ...

اصلا چیزایی ک تایپ میکنیو میخونی؟؟

حرفات نامفهمون

جمله بندی هات گیج کنندس

و  ربطی ب موتور سواری ندان

https://basalam.com/vangogh-perfume

اینجا زن برعلیه زنه 😐

وای دقیقااا،دیدی یه سری زنا چی میگن😐😐

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای دقیقااا،دیدی یه سری زنا چی میگن😐😐

اره😐🤦🏻‍♀️

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

همسایه هم جشن داره بچه اش توپ را میزنه زمین کار خودش را میکنه کاری به من هم نداره .

ولی اعصاب خورد کنی داره .

تو میتونی شکایت کنی .

درباره موتور هم شکایت میشه .زیاد شکایت جمع بشه میشه  قوانین ممنوعیت تردد موتور

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

همسایه هم جشن داره بچه اش توپ را میزنه زمین کار خودش را میکنه کاری به من هم نداره .ولی اعصاب خورد کن ...

خب چه ربطی داره؟ 😐😐😐

الان چرا باید برای بچه همسایه زنگ بزنی پلیس بگی فلانی داره موتور سواری میکنه و دختره؟ 

من فوبیا دارم از موتور سواری میترسم ولی وایب مردونه میگیرم ازشون

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من ديدم دخترا راحت سوار ميشن كسي هم كاري به كارشون نداره اتفاقا خيلي زيادن

خب سوار میشیم نمیگم سوار نمیشیم ولی بدون گواهینامه ایم و اکه پلیس بگیره مشکل ساز میشه برامون و بعضیا زنگ میزنن پلیس گزارش میدن

موتور سیکلت بدترین نوع وسایل نقلیه است خصوصا در ایران.

هم شدیداً در ایجاد آلودگی هوا نقش داره و هم بخش عمده‌ای از تخلفات و تصادفات  رانندگی برای موتور سوار هاست.

ضمنا رواجش چهره‌‌ی شهر رو زشت کرده.

تو هر خیابونی ده تا موتورسازی و موتور فروشی سبز شده و....

امیدوارم قوانین سخت‌گیرانه‌ای اعمال بشه و ورود ممنوع و استفاده بدون گواهینامه و کلاه، سرعت غیر مجاز و.. شون با جریمه سنگینی مجازات بشه و  جلوی ازدیاد بی رویه شون تو محیط شهری گرفته بشه.

اصلا چیزایی ک تایپ میکنیو میخونی؟؟حرفات نامفهمونجمله بندی هات گیج کنندسو ربطی ب موتور سواری ندان

موتور سواری زن حواس پرتی  در حتی من زن هستم ایجاد میکنه . .ولی رانندگی زن  تو ماشین نه ..این را ادم سالم میدونه .

اگر سالما میفهمند چی میگم

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

موتور بنزینی برای دخترا بهشون گواهینامه نمیدن، اونام یا پسرن یا گواهینامه نیاز نیست کلا

نه عزیزم ربطی به بنزین و برقی نداره

میگن تبلیغات موتورفروشهاست که فروششون بره بالا

موتور با دو لاستیک گواهینامه فقط به آقایان

ولی موتور  سه چرخه با گواهینامه ماشین میشه سوار شد

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.