2777
2789
عنوان

موتور سواری دختران😂🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 125 پست

من لو میدهم پلیس .

هرچیزی حواس راننده را پرت کنه عامل تصادف بشه .حتی ما زنها هم رانندگی کنیم چیزی به نام حواس پرت کنندگی  نباید انجام بدهیم .چون جای حساسیه 

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصفهان دیدم خانمی موتور هارلی دیویدسون می‌روند، خیلی برام جالب بود از این موتور کوچولو ها که زیاااا ...

موتور کوچولو ها گواهینامه نمیخاد چون 

ولی اون موتورا رو هم اگه پلیس بگیره مشکل دارن چون غیر قانونی و بدون گواهینامن

ما تو شهمون موتور سوار خانوم زیاده و هربار میبنمشون بهشون بلند میگم دمت گرم 😂❤

من خودم میترسم ولی

واقعا چه ایرادی داره نمیدونم طرز فکر دوره قاجار دارن 

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

گواهینامه موتور فقط برای پسر بالای 16 سالهاموزش دارن ولی گواهی به دختر نمیدن

موتور سه چرخه رو میشه با گواهینامه پایه 2روند نیاز به گوتهینامه موتور نداره 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

میدونم کلی گفتم اخه اینجا میگن حتی دوچرخه سواری هم برای خانما زشته و باعث از هم پاشیدن بنیان زندگیا ...

پلیس و دولت مشکل نداره اینا مشکل دارن؟ 😂😐

ولشون کنینا 

من لو میدهم پلیس .هرچیزی حواس راننده را پرت کنه عامل تصادف بشه .حتی ما زنها هم رانندگی کنیم چیزی به ...

خب چه ربطی داره؟ چون طرف موتور سواره و دختره؟ خب مشکل حواسم خودته نه اون بنده خدا که داره راهشو میره://

موتور سوار پسر مشکل نداره حواستون پرت نمیشه فقط مشکلتون دختراست؟ 

من لو میدهم پلیس .هرچیزی حواس راننده را پرت کنه عامل تصادف بشه .حتی ما زنها هم رانندگی کنیم چیزی به ...

وواقعا ادم فروشی مار خیلی زشتیه دوست عزیز لطفا ترکش کن

مرد چشماشو درویش کنه

زن ستیز

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

موتور سه چرخه رو میشه با گواهینامه پایه 2روند نیاز به گوتهینامه موتور نداره

موتور بنزینی برای دخترا بهشون گواهینامه نمیدن، اونام یا پسرن یا گواهینامه نیاز نیست کلا

سیسی چقدر میتونی زن ستیز باشی وای😂😂😂

مغزم داره منفجر میشه اینا چیه میگی😂😂😂😂😂😂

خب چه ربطی داره؟ چون طرف موتور سواره و دختره؟ خب مشکل حواسم خودته نه اون بنده خدا که داره راهشو میره ...

خوب باشه .

ادم گزارش میده بازم .

ادم بابت سرو صدای زیاد همسایه سردرد بگیره شکایت میکنه .همسایه میگه به من چه .شاکی هم میگه به من چه من شکایت را میکنم .مزاحمت ایجاد نکن

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

برین کنار سنگین سوارتون اومد😍😍😂

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

دم تو هم گرم 😂🎀🎀🎀❤❤

❤😂😂

والا موتور سواری خیلی ترسناکه 

خیلی شجاعن🥲🎀