2777
2789
عنوان

موتور سواری دختران😂🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 130 پست
از قضا خودم خانوم های موتورسوار متخلف هم دیده‌ام.اصلا دلیل علاقه‌ی بی‌جا به موتور سیکلت سواری در ای ...

خب اقا کسی منکرش نیست اونارو بگیرن 

به ما که موتور سوار دختریم و حتی پشت چراغ قرمز هم وایمیسیم، قانونم رعایت میکنیم چرا باید ظلم بشه؟ اینکه چون یکی دیگه داره قانونو اجرا نمیکنه باید زنک بزنن پلیس بگن نمدونم فلان پلاک موتور سواره دختره؟ 

چه گاردی منم عاشق موتور سواری ام میخان تبصره بدن گواهینامه موتور سواری به دخترا هم بدن

8 ماهه میخان همین کارو کنن ، گارد عم که کامنتا معلومه متاسفانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اقا کسی منکرش نیست اونارو بگیرن به ما که موتور سوار دختریم و حتی پشت چراغ قرمز هم وایمیسیم، قانون ...

من اصلا نظری در مورد موتورسواری زنان ندادم.

به نفس گرایش به موتورسواری و فوران خیابان‌ها از موتور سیکلت اشاره داشتم.

چجوری من حواست پرت میکنم وقتی دارم موتور سواری میکنم؟چجوری؟؟؟چجورییی؟؟؟

این را وقتی شاکی میره پیش پلیس خود پلیس توضیح میده ......

ضمنا خانم ها گواهینامه ندارند.

نمیدهند .

اگر تصادفی اتفاق بیفته .خودشون هم بیمه نیستند.

و اگر یا شکایتی ازشون بشه براشون دردسره .

اگر خدایی ناکرده با موتور من را زدند مرد شاید بتونه با بیمه پولش را بهم بده .ولی زن نه .

پس باید حساس بود‌

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

8 ماهه میخان همین کارو کنن ، گارد عم که کامنتا معلومه متاسفانه

هر وقت دادند بعد سوار موتور شید .

نداده بلایی یر مردم میاد کی پول دیه بده .

حداقل مرد ها گواهی نامه دارند بیمه دارند

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

هر وقت دادند بعد سوار موتور شید .نداده بلایی یر مردم میاد کی پول دیه بده .حداقل مرد ها گواهی نامه دا ...

ما قراره پول دیه بدیم نه شما که شما دارید اینطوری حرس و عقده رو خالی میکنید و زنگ میزنید گزارش میدید

مردش هم داره .موتور دست موتوری ها مونده .ماشین گرونه .ولی میخواهی سوار بشید پشت مرد سوار بشید اگر ات ...

سلام وقتتون بخیر 

نگران نباشید به خانم ها هم در آینده خیلی نزدیک گواهینامه می‌دن و بنده یا خانم دیگرب اگر با موتور خدای  نکرده به شما زدیم بیمه خسارت کامل رو پرداخت می‌کنه.☺️

موفق باشید 💖 

موتور سواری زن حواس پرتی در حتی من زن هستم ایجاد میکنه . .ولی رانندگی زن تو ماشین نه ..این را ادم ...

سلام وقتتون بخیر 

خانم محترم این کاملا طبیعیه چون اون وقت که گواهینامه ماشین هم تازه برای خانم ها اومد بود جلبه توجه میکرد ، تا وقتی که مردم عادت کردن، مدت کوتاهی که بگذره موتور سواری خانم ها عادی میشه . همچنین وقتی یک خانمی کلاه کاسکت و دستکش و لباس مخصوص موتور هم بپوشه شما با حس ششم متوجه میشید که خانمه یا آقا ؟؟؟🤨

عزیزم وسایل نقلیه ای که برای راحت کردن زندگی ساخته شدن که جنسیت ندارن ☺️

بیکاری ؟

بعد از چند روز اومدی جواب همه رو ریپ می‌کنی که عقیدتو بکنی تو حلق بقیه ؟؟؟

ریپ نزن که نمیخونم‌

بیکاری ؟بعد از چند روز اومدی جواب همه رو ریپ می‌کنی که عقیدتو بکنی تو حلق بقیه ؟؟؟ریپ نزن که نمیخونم ...

😂 عزیزم فکر نمیکنم به شما ارتباطی داشته باشه که من کار دارم یا ندارم یا بعد از چند روز جواب میدم ، بنظرم بهتره عقده ها و کمبودهاتون رو جاهای دیگه خالی کنین نه اینکه الکی به کسی حرف بی جهت بزنین . ☺️

موفق باشید ❤️