2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم من دنبال جلب توجه ام 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شرایط زندگیتو نمیدونم، ممکنه حتی خیلی سختتر از چیزی باشه ک تعریف کردی یا هر چیز دیگه ای

ولی هیچوقت اسم کثیف خیانتو نیار کنار اسمت، واقعا خیانت پست ترین و کثیف ترین کاریه ک یه ادم میتونه انجام بده ، انسانیتت رو حفظ کن و این اصالت و ریشه ای ک داری نزار به همچین چیزی آلوده شه

امیدوارم بتونی مسیر درستو پیش بری..

بنظر من اولا اگر دست روت بلند میکنه که کارش کاملا اشتباهه و غیر اخلاقی و غیر انسانی ولی عصبی شدن و بد دهنی تو بعضیها وجود داره و تو عصبانیت انجام میدن که البته درست نیست و باید دید سر چه موضوعی بحثتون میشه و عزیزم ناراحت نشیا ولی باید بگم شما که حواست هست سینه و بدنتون معلوم نباسه پس وسوسه ارتباط با مردی بغیر از همسرتون دیگه چیه که اومده تو فکرت چون مطمعنم هم شما هم من و تمام زوجها میدونن که کل رابطه های بعداز ازدواج با نامحرم فقط و فقط بخاطر مسایل جنسی هست و عشق و عاشقی به هیچ وجه درآن نیست پس عزیزم بنظر من واسه بد دهنی و ناسزا گفتن که فقط هم درعصبانیت و دعوا زده میشه به این مسایل فکر نکن و بها نده و درآخر بدون هیچ چیزی ارزش این و نداره که خانوادتون متلاشی بشه ببخشید پرحرفی کردم شب خوش 

غلط میکنه میزنه. مگه تو کیسه بکسی؟ اگه‌صحبت کردن فایده نداره و نمیتونی طلاق بگیری فامیلو جمع کن ببین برا دست بزنش میتونن چیکار کنن. بعدم الان دختر خوشگل زیاده اگه خودت سالم باشی، مزاحمتا در حدی نیس که قابل کنترل نباشه 

غلط میکنه میزنه. مگه تو کیسه بکسی؟ اگه‌صحبت کردن فایده نداره و نمیتونی طلاق بگیری فامیلو جمع کن ببین ...

من منظورم اینه که دارم خودم کشیده میشم به سمت خیانت کردن  

مغزت دنبال بهونه سازیه چه زنش چه مردش معتقدم زندگیشون جهنم هم باشه باید جدا شن بعد برن دنبال اون چیزی که میخوان و هیچ بهونه ای قابل قبول نی

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

خب عزیزم رو خودت کار کن. الان یکی پیام بذاره بگه میخوام برم یکیو بکشم چی میگی بهش؟ همونو به خودت بگو این کارو نکنی. طلاق بگیری و کسیو نداشته باشی بهتر از این کاره. چرا سر کار نمیری درآمد داشته باشی؟ و طلاق بگیری و تنها زندگی کنی.