2777
2789

اول اینکه بگم همسرم وقتی عصبی میشه هیچ کنترلی نداره رو خودش و هر چی از دهنش در میاد میگه و گاهی هم چک میزنه تو صورتم این ب کنار تحمل ۱۷ سال زندگی کنار خانواده شوهرم با همه س سختی هاش منو خسته و فرسوده کرده الان تقریبن ۷ ماهه مستقل شدیم و تو یه محل دیگه زندگی میکنم اینم بگم شوهرم دوس داره خیلی خوشتیپ بگردم بیرون و غیرت زیر صفر البته خودم یه جاهایی واقعن رعایت کردم سینم مثلن بیرون نباشه ...اما مشکل اصلیم اینه که تقریبن هر جا میرم یا شماره میدن یا میخان شماره بدن یا در تلاشن که باهام وارد رابطه بشن اینارو همسرم نمیدونه تا حالا هم بندو آب ندادم ولی دارم کم میارم مخصوصن وقتی دعوامون میشه و کتک کاری ناراحتی و قهر طولانی خیلی کم میارم واقعن میترسم آخر یه رابطه واقعی با کسی رو شروع کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.