2777
2789
عنوان

کیا فیلم انگل رو دیدن

4080 بازدید | 20 پست

نمیدونم چرا انقدر جذبم کرده😂😂😂

ولی چندتا جاش برام یکم عجیبه مهمترینش اینکه چرا پدر خانواده فقط اون مرد پولداره رو کشت؟ 

فقط به خاطر اینکه موقعی که میخواست سوئیچ رو برداره دماغش رو از بوی بد گرفته بود و قبلشم چندبار گفته بود که آقای کیم بو میده😂😂😂

تو فیلم اصلا اشاره نشد چرا صورت زن مستخدم قبلی انقدر زخمی و کتک خورده بود

بعضیا میگن به خاطر حساسیت به هلو بود ولی بیشتر میخورد کتک خورده باشه ولی تو فیلم نشون نداد ( البته من دوبله اش رو دیدم شاید سانسور شده باشه)

کجاییه فیلم

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کره جنوبی

جماعتی که آسمان را به گریه می اندازند از گریه گریزانند و جماعتی که دلیل بارانند به گریه مسلطما تنگ بودیم دریا بودیم که ماهی مون نمی مرد.            به بعضیام باس گفت قبل گرفتن قیافه از داشتن آن اطمینان حاصل نمایید

فقط مرد پولداره رو کشت چون در طول فیلم غیر مستقیم باعث شده بود احساس حقارت و کوچیکی بهش دست بده و اون جمله آقای کیم بو میده نماد این قضیه بود، نه اصل قضیه.

و البته اگه یادت باشه لحظه اخری که کنترلش رو از دست داد لحظه ای بود که دخترش داشت رو زمین جون می داد و مرده فقط دنیال این بود پسرش رو برسونه بیمارستان و بعد تو همون حین هم که باز بحث "بو" مطرح شد، دیگه مثل تیر آخر بود و باعث شد کنترلشو از دست بده

در مورد ظاهر کتک خورده زن باهات موافقم، براش توضیحی داده نشد و از طرفی حساسیت به هلو کافی نیست، چون معمولا اثر حساسیت های مواد غذایی رو ظاهر دائمی نیست، یعنی اگه شما دچار ورم و کهیر و زخم بشین، با دوری از اون ماده غذایی دوباره به حالت اول بر می گردین، زنه قیافش یه جور بود انگار از وقتی از اون خونه رفته تو استخر هلو خوابیده بوده!

ولی کلا فیلم فوق العاده ای بود به نظرم و لیاقت اسکارو داشت، هم نحوه پرداختش جدید و جالب بود به نسبت هم پایان بندی قوی ای داشت

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

عزیزم چون دوبله شو دیدی متوجه نشدی .اره ب خاطر هلو بود .ولی اونموقع ک تو بارون زنگو زد اره فکر کنم از طلبکارا شوهرش کتک خورده بود .به جز اونم پدر خانواده جرقه نفرتش از اون مرد پولداره از جایی شروع شد ک راجب شورت ارزون دخترش صحبت میکردن با زنه .و کلا دیوونه شد دیگه .

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

من دیدم فیلمشم خیلی دوس داشتم، این فیلم بیشتر نماد بود خانواده آقای کیم که نماد قشر مرفه بودن با یه سری خصوصیات مربوط به خودشون مثل ساده بودنشون و خانواده دیگه نماد خانواده فقیر اما زرنگ و فرصت طلب

بخاطر این کشتت که همش بهش حس تحقیر میداد چیزایی که پشت سرش موقعی کع زیر میز قایم شدن و هی بهش میگفت بود میدی، نماد این بود که قشر پولدار قشر فقیر رو حقیر و ناچیز میدونست.زن خدمتکار قبلی نه کتکی نخورده بود بخاطر حساسیت به هلو و اتفاقایی که واسش در طول فیلم میفته صورتش اونجوری گریم شده

عزیزم حتما فیلمو بدون سانسور ببین چون یه قسمت مهم فیلم وقتیکه زیر میز قایم شدن که صد در صد سانسور شده

عزیزم چون دوبله شو دیدی متوجه نشدی .اره ب خاطر هلو بود .ولی اونموقع ک تو بارون زنگو زد اره فکر کنم ا ...

اره، به نکته جالبی اشاره کردی: شاید از طلبکارای شوهرس کتک خورده بود، این منطقی تره👌👌

ولی یادم نمیاد آیا دیالوگ مشخصی تو فیلم بود که اینو بیان کنه یا نه، اگه بود که هیچی من یادم رفته پس، ولی اگه نبود ضعف جزئی فیلمه 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اره، به نکته جالبی اشاره کردی: شاید از طلبکارای شوهرس کتک خورده بود، این منطقی تره👌👌 ولی یادم نمی ...

نه دقیقا بهش اشاره نکرد ولی تو زیر زمین داشت میگفت طلبکارا شوهرم همه جا دنبالشن و سراغشو ازم میگیرن .

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
فقط مرد پولداره رو کشت چون در طول فیلم غیر مستقیم باعث شده بود احساس حقارت و کوچیکی بهش دست بده و او ...

اتفاقا اینکه تو اون لحظه به جای اینکه به دخترش کمک کنه برسونتش دکتر رفت مرده رو کشت

برام  قابل درک نیست 

آخرشم مثل ترسوها رفت زیر زمین خونه انگلوار زندگی کرد 

همه چیزش خوب بود فقط این تیکه‌اش عجیب بود 

عجیب ترش برا من این بود ک پسره سنگ رو سرش افتاد نمرد ولی دختره با ی چاقو مرد !

عجیب ترش برا من این بود ک پسره سنگ رو سرش افتاد نمرد ولی دختره با ی چاقو مرد !

به نظرم بر خلاف کسانی که میگن سنگ اول براشون خوش بختی میاره ولی بعد بد بختشون میکنه، فقط براشون خوش شانسی میاورد تا وقتی که بهش احترام میذاشتن ولی همین که بهش بی محلی میکردن ( اون لحظه که پسر خانواده سنگ رو برداشت که باهاش مردی که جلوی خونشون داشت ادرار میکرد رو بزنه) دقیقا از همون موقع بدبختیشون شروع شد ولی وقتی دوباره پسره سنگ رو برداشت و گفت یک لحظه از خودم جدا نمیکنم باعث شد که اون سنگ با اینکه دوباره محکم تو سرش خورد نمیره!

اتفاقا اینکه تو اون لحظه به جای اینکه به دخترش کمک کنه برسونتش دکتر رفت مرده رو کشت برام  قابل ...

تو فیلم دخترش تقریبا مرده بود، یعنی کارگردان می خواست نشون بده برای نجات دختره دیگه دیره و در حقیقت مرده با این تفکر که دخترم مرده به اون پولداره هجوم برد...

در مورد اخر فیلم که تو زیر زمین زندگی می کنه اتفاقا یکی از زیبا ترین و با معنا ترین قسمتای فیلم همینه

ببین فیلم نقد اختلاف طبقاتی بود دیگه، درسته؟ پسره به پدرش نامه می نویسه می گه من یه روز پولدار میشم، اون خونه رو می خرم تا تو بتونی از زیر زمین خارج بشی

یعنی داره می گه تو جهان امروزی بهره بردن از آزادی، نور خورشید و صرف قدم زدن روی زمین مال افرادیه که پول داشته باشن و اونی که فقیره محکوم به زندگی زیر زمینه، حالا چه زیرزمین اول فیلم که توش زندگی می کردن کل خونوادشون، چه زیر زمین پایانی که در نهایت باز هم جای زندگی این مرد شد. و تو دنیای امروزی که حق حیات به طور عادلانه تقسیم نشده بین افراد، کلید خروج از زیرزمین فقط پوله...

تو فیلم دخترش تقریبا مرده بود، یعنی کارگردان می خواست نشون بده برای نجات دختره دیگه دیره و در حقیقت ...

درمورد دختره شک دارم که مرده بود چون تو فیلم اشاره کردن بر اثر خونریزیه زیاد مرده 

به نظرم پدره یکم احمقانه رفتار کرد و مثل یه پدر واقعی نبود 

تازه اون موقع که مرد پولداره دماغش رو گرفت و سوئیچ رو برداشت آقای کیم رو تحقیر نکرد حداکثر داشت قاتل دخترش رو تحقیر میکرد ولی کیم بازم اون رو کشت🤪

درمورد دختره شک دارم که مرده بود چون تو فیلم اشاره کردن بر اثر خونریزیه زیاد مرده  به نظرم پدر ...

اره پدره منطقی نبود کلا، ولی خب از اولم قرار نبود یه شخصیت منطقی داشته باشه به نظرم. قرار بود نشون بده وقتی فشار ها و کمبودهای ناشی از فقر و بدبختی کم کم تو ادم جمع بشه اخر باعث میشه چطور زیر این همه فشار خرد بشه و رفتار نامتعارف نشون بده. وگرنه به طور منطقی بخوایم نگاه کنیم اون مرد پولداره هیچ وقت رفتار توهین آمیزی از خودش نشون نداد نسبت به مرده و هر حرفی هم که دربارش زد، پشت سرش بود نه تو روش(ولی به هر حال اقای کیم شنیده بود و به حقارت درونش اضافه شده بود و همین باعث انفجار شد)

اتفاقا اینم به نظرم نکته جالبیه که خشم اصلیش معطوف به قاتل دخترش نبود (البته اونم کشته شد، ولی یه بدبخت فقیری مثل خودش بود که اونم ۴ سال داشت تو زیرزمین زندگی می کرد!!) یه جورایی انگار با قاتلم همذات پنداری می کرد(تو ناخوداگاهش) و می خواست چاقو رو تو شکم کسی فرو کنه که به نظرش نماد بدبختی ها بود (یعنی پول، یعنی اختلاف طبقاتی) و اینجوری شد که به نظرم یه فرصت حمله خودش رو سر مرد پولداره خالی کرد