2777
2789
عنوان

پسری که قیمت های منو رو بلند میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 141 پست
نه این حسابگری نیست واقعا خساستهکد تخفیف رو خود منم باشم استفاده میکنم کد تخفیف ولی نه اینکه از قبل ...

ببین گفتم ، واقعیت برمیگرده به دید اون آقا به رابطه تون.

اگر هدفش جلب نظرت باشه و هدف ازدواج، حتی شده فیلم بازی کنه، خسیسی نمیکنه.

بسته به نوع رابطه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه از کد تخفیفش استفاده کرده چیز بدی نبوده اما خوندن قیمت منو کار بسیار زشتی بوده ممکنه آدم حسابگ ...

ببین سه ماهی هست دارم میرم و از این رفتارها زیاد داشته

اولین جلسه شامی که رفتیم بیرون می خواست غذا بگیره بیاره تو ماشین بشینیم بخوریم

خیلی زشته اولین باره داری شام میبری منو بیرون آخه تو ماشین 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
پسر باید حساب کنه من بدونم فردا روز خرج زندگیم همینجوری میتونه بده نسبت ندارین چیه دیگه

خب نسبت ندارن  بزور بگم زن و شوهرن؟؟؟؟؟ 

خیلیا  تو دوران  اشنایی خرج آنچنانی نمیکنن ولی خسیسم نیستن 

من شوهرم تو دوران اشنایی  و دوستی خرج آنچنانی برام نکرد اصلا   ولی اصلا و ابدا خسیس نیس  و کل زندگیش دست منه و مثه چی الان برامون خرج میکنه 

خیلیا بلد نیستن 

خیلیا  مثه ما زنا ریز بین نیستن و براشون این چیزا مهم نیی

مرد اقتصادیع شمام توقعت زیاده نسبتی باهاش نداری که بخواد برات از دل و جون مایه بزاره و خرج کنه هروقت ...

این حرفتون و تایید می کنم. من همسرم حتی عقد هم ک کردیم تا جایی ک واس خواهر و مادرش دلش می خواست خرج کنه برای من نمی خواست حتی ازدواجم کردیم تو سال اول ازدواج تقریبا همینجوری بود اونارو برای خودش داشت نه منو. ولی از سال دوم ک بالاخره چندین سال تو زندگی شم همه چیزش من شدم حتی اگر خواهرش چیزی می خواست ازش میگفت من هنوز بر خانوم خودم فلان چیز و می خواد نگرفتم یا من هنوز خانم خودمو دکتر نبردم. الان ذره ذره داراییش برای منه

خب نسبت ندارن بزور بگم زن و شوهرن؟؟؟؟؟ خیلیا تو دوران اشنایی خرج آنچنانی نمیکنن ولی خسیسم نیستن م ...

ریز بینی نیس این شمام حرف منو نفهمیدی مثی ک 

من از کجا میخوام اعتماد کنم دقیقا؟ شما راحت اعتماد میکنی همه مثل شما نیستن

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

دو حالته یا نداره یا خسیسه حتی اگرم نداشته باشه نباید تو این دوران اینجوری خز رفتار کنه

داره بابا وضعش خوبه 

هم خونه داره هم ماشین داره درآمدش هم خدودی ماهی ۶۰ ملیون

به نظرم خسیسه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
مرد اقتصادیع شمام توقعت زیاده نسبتی باهاش نداری که بخواد برات از دل و جون مایه بزاره و خرج کنه هروقت ...

یعنی شما ارزش خودتو در حدی نمیبینی با کسی ک داری اشنا میشی 

یه رستوران تورو مهمون کنه؟ 

دیگ رستوران رفتن و کافه یه چیز معقوله  خرج نیست 

این حرفتون و تایید می کنم. من همسرم حتی عقد هم ک کردیم تا جایی ک واس خواهر و مادرش دلش می خواست خرج ...

افرین دقیقا حرفم همینه  

میخوان بدونن رابطه ته داره یا نه که از همه چیزشون مایه بزارن

ولی یک توصیه هم می کنم اگر در مورد اخلاق نامزدت ب نتیجه ای رسیدی واقعا ب این نتیجه رسیدی ک نامزدت خسیس یا بداخلاق یا هر چی فکر نکنی ازدواج کنی درست میشه اصلاااااا بدتر میشه بهتر نمیشه خودتو گول نزنی. ب هر دیدگاهی همون ابتدا رسیدی همون دیدگاهت درسته. من همسرم از نظر ابراز احساسی ضعیف بود فکر میکردم ازدواج کنم خوب میشه بدتر شد بهتر نشد

به نظر من درسته گرونی و زندگی خرج داره ولی کارش درست نبوده مثلا من الان اگه بعد شیش سال زندگی شوهرم بیاد قیمت چیزی و بگه منظوری نداره احساس راحتی کرده ولی کسی که چند برخورد منو دیده خب کار خوبی نیست دیگه خود من زمان دوستی با شوهرم رفتیم یه جیگرکی اون زمان به خدا نصف حقوقش اونجا رفت چون خیلی جای گرونی بود بااینکه دستش خالی بود و اون پول خیلی بود براش ولی اصلا نذاشت من بفهمم چقدر شده بعدا من از یه جایی فهمیدم اونروز انقد پول جیگر شده 

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩