2777
2789
عنوان

پسری که قیمت های منو رو بلند میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3041 بازدید | 141 پست
با ابن وضعیت اقتصادی 8 مبلیون وایه اونم زیاده

برای اونکه حقوقش زیاده چیزی نیست بخدا!!

اگه نداشت یچیزی 

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

حرف من و شما سر دنگه که میگید رستوران گرون و دنگ دادن و توقع بیجا!!پرنسسن خودشون شما هم بیشتر باعث ش ...

نه حرف من سر عزت نفس هست 

ادم وقتی طرفش چیزی براش نخره که نمیتونه بزور مجبورش کنه  استارتر میتونست خودش بهترینو سفارش بده و بخوره که ببینه عکس العمل اون طرف چجوریه   اینجوری میشناختش و به اونم میفهموند که من  آشعال خور نیستم و اینجوری خرج میکنم اگر اماده ای بسم الله اگه نیستی بسلامت!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ابن وضعیت اقتصادی 8 مبلیون وایه اونم زیاده

حالا تو حرص نخور واسه جیب پسر مردم😂

شما حرصت از اینه چرا کسی از این خرجا برای من میکنه برای تو نمیکنه کل تاپیک داره سر اینکه یه پسر برای من خرج کرده حرص می خوره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
هفته ای یکبار رستوران چقد میشه به نظرت حالا گفتی دو تومن تو یه ماه 4 بار برن بیرون میشه 8 میلیون پول ...

نه اشتباه کردی 

میگم نهایتاً دو بار توی یه ماه میرن رستوران 

هر سری هم بخوان نفری ۵۰۰ تومن خرج غذا بدن 

نهایتا میشه تهش میشه ۲ میلیون توی یک ماه 

برای فردی که ماشین داره و خونه اش هم تکمیله 

و ماهی ۶۰ تومن درآمد داره 

اونم تازه توی دوره آشنایی که روزای شیرین هست 

زشته بشینی فیمت منو بخونی 

یا بخوای از طرف دنگ بگیری 

نه حرف من سر عزت نفس هست ادم وقتی طرفش چیزی براش نخره که نمیتونه بزور مجبورش کنه استارتر میتونست خو ...

من بهترین رو هم سفارش دادم به حرف اون توجهی نکردم می خواد فشار بیاد بهش هم بیاد می خواست دعوت نکنه

عزت نفس بحثش جداست اصلا ربطی به این تاپیک من نداشت

منم دارم یه پسر رو برای ازدواج میسنجم کسی رو هم نخواستم مجبور کنم اینا برای رد فلگ خساسته،مجبور نیست نکنه ولی منم می تونم انتخاب کنم کسی که خسیسه باهاش زیر یه سقف نرم 

نه اشتباه کردی میگم نهایتاً دو بار توی یه ماه میرن رستوران هر سری هم بخوان نفری ۵۰۰ تومن خرج غذا بدن ...

ولشون کن بابا اینا رو

تا حالا کسی یه ساندوچ هم براشون نخریده فشاری شدن که چرا یکی واسه من خرح کرده حرص جیب پسر غریبه رو می خورن

بعضی خانم های اینجا بهم ثابت کردن دم خودم گرمه و بهم حسادت میکنن دوست دارن شبیه من بودن😂

چه فشاری هم خوردن بعضی ها از اینکه خرجم میشه و حرص جیب پسر غریبه رو خوردن😆خوب یه ذره یاد بگیرید ازم جای حرص خوردن

دمم گرم